2777
2789
عنوان

یکی بیاد به داد من برسههه😳

579 بازدید | 38 پست

دوستان به من بگید من اخه چیکارکنم چاق میشم شوهرم میگه لاغر شو لاغرمیشم میگه چاق شو اخه من  چییییکارکنم همشم میگه لوس نباش  خوشم نمیاد لوس باشی ولی  من بنظرخودم لوس نیستم  همش ازمن  ایراد میگیره درصورتی که همه ازمن تعریف میکنن   ولی شوهرم  یکبارم نشده ازمن تعریف کنه همش ایراد پشت ایراد😔

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرد است دیگر😐

بنظرم اگه خودت خودتو قبول داری بیخیال

مگه چن بار بدنیا میاییم ک طبق نظر شوهرامون هی خودمونو تغیرر بدیم

اونجوی ک خودت دوس داری باش مطمئنن خوشحال تری

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

شوهرا همینن هرجور خودت عشقته باش اگه حرفم زد بگو همینکه هست چ بخایی  چ نخایی بایدم بخایی

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

انگار روز اول ادمو نمیبینن

😒😒😒😒😒😒

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

احتمالا نظر واقعیش این نیست. بعضیا احساس می کنن اگه رضایتشونو به زبون بیارن، طرف مقابل دیگه قدرشونو نمی دونه. عادت کرده. تو سعی کن یادش بدی.

اعتماد به نفستو از دست نده. وقتی همیشه ایراد می گیره یعنی دلیل کارش این نیست که تو ایرادی داری یا واقعا خوشش نمیاد.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
مرد است دیگر😐 بنظرم اگه خودت خودتو قبول داری بیخیال مگه چن بار بدنیا میاییم ک طبق نظر شوهرامون هی ...

اخه میترسم اونموقع بیام اینجا یه تاپیک بزنم ولم کرد رفت😂

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻