2777
2789
عنوان

خانم ها و دخترای خوب بیان

122 بازدید | 6 پست

سلام زحمتتون چند تا دختر خوب بیایید راهنماییم کنید 

اونا ک دنبال حاشیه و تمسخرن نیان لطفاً ،

آقا هستم 

عاشقش شدم واقعا خیلی دوسش دارم😔 چیکار کنم که از دستش ندم  ؟ 🤦🥺

هنوز  پیشنهاد ندادم بهش

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهش بگو دیگه ..ببین کسی تو زندگیش نیست ..بعدش زیاد تو چشمش باش ببین نگاهش چجوریه بهت

خیلی ممنون . خودم بهش بگم یا یکی رو واسطه کنم مثل ابجیم ؟ 

بعد زیاد توی چشمش باشم  زشت نیست ؟ 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

خب بهش بگو دیگه ..ببین کسی تو زندگیش نیست ..بعدش زیاد تو چشمش باش ببین نگاهش چجوریه بهت

نمیدونم کسی تو زندگیش هست یا نه ولی احتمال ۹۰ درصد کسی نیست و تنهاست حدس میزنم 

نمیدونم کسی تو زندگیش هست یا نه ولی احتمال ۹۰ درصد کسی نیست و تنهاست حدس میزنم

خب جلوش هی بیاوبرو😂😂 من خودم شوهرم سه سال تلاش کرد تا راضی شدم..اولین چیزی که نظرمو جلب کرد سربه زیریش بود حتی به منم که عاشقش بود زل نمیزد..چون ازاقوام بود زیاد میدیدمش ..اعتراف میکنم که اول چیزی که دلمو برد همین اخلاقش بود ..متانت پسرا خیلی رو دخترا اثرداره

خب جلوش هی بیاوبرو😂😂 من خودم شوهرم سه سال تلاش کرد تا راضی شدم..اولین چیزی که نظرمو جلب کرد سربه ز ...

اهان .مرسی   درسته ولی می‌خوام فقط زودتر بفهمه و بهش پیشنهاد بدم  و بگم ک دوسش دارم . بعدش هر چند سال بخواد صبر میکنم  . و میرم و میام جلوش 😂

تا الآنم چند بار جلوش توی چشم بودم شاید متوجه شده باشه