2777
2789

من با دوست پسرم  ۸ماهه که دوستم اوایل چون هنوز وابسته نبودم بعد هر قهر کردنام خودش میومد سمتم تا فهمید من وابسته شدم ووقتی بی محلی کنه مثلا بهش بگم میخوام برم میگفت هرجور راحتی من تا اخر عمرم ولی دوست دارم بعدش میرفتم سمتش بعد قهرمون این اخرا بخاطره اینکه روزی دوبار بهم پیام میداد بعدم چون اخر هفته ها میرفت کوه دوروز گوشیش تو دسترس نبود اعصابم خورد شده بود

ولی هر وقت باهاش حرف میزدم باهام خیلی مهربون بود  تصمیم گرفتم بهش بهانه بدم که اگه میخواد بره دوروز بهش پیام ندادم ولی اون دوروزشم بهم ویس داد حالمو پرسید حتی تبریک عیدشم جواب ندادم ولی باز هم زنگ زد هم پیام داد ولی من باهاش سنگین حرف زدم بهمم گفت حدااقل یه تبریک عید میگفتی بعدش دوروز باهم حرف نزدیم بعدش یکی از بستگانم فوت شد ازشدت ناراحتی بهش پیام دادم گفتم دارم دق میکنم بعد زود سین کرد پیاممو تسلیت گفت حتی گفت دردت به جونم کاش کنارت بودم ارومت میکردم(انگار نه انگار باهاش سنگین بودم تبریک عیدم حتی نگفتم)بعدش حتی فردا حالمو پرسید گفت من نبینم ناراحتیتو عزیزم

فرداش بهش صبح بخیر گفتم اونم خیلی خوب جوابمو داد گفت صبح بخیر عزیزم حالت بهتره منم گفتم خوبم دیگه تا فردا ازش خبری نشد

فرداش اومد ویس داد معذرت خواهی کرد که انتن نداشتم یه عالمه ام حرف عاشقونه که دلم برات یه ذره شده

منم جواب ندادم بعدش فردا ۲بار پیام داد بازم جواب ندادم پس فردا گفت اخه چرا جوابمو اصلا نمیدی بعدم شبش گفت میبینی و جواب نمیدی باشه عزیزم راحت باش

چرا اخه از یه طرف اینجوری یهو بی دلیل میره میگه انتن ندارم بعدم که قیافه میگیرم چند بار پیام میده؟

این کارا یعنی چی؟اصلا براش مهم هستم یا نه؟

(اینو بگم که دوست پسرم استادمه امکان داره از ترس دانشگاه باشه که جلوی من کوتاه میاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم. مرد زندگی باشه تکلیفت را زود رو‌شن کن وقتت زندگیت انرژی ت را نذار رو رابطه نامعلوم. بعدم همبن روابط اگه قصد ازدواج نباشه گره ایجاد میکنه رو بختت گلم قشنگ باش حرف بزن اگه میخاد بمون نمیخاد خودت را اسیر نکن 8 ماه هم زیاده دیگه باید تعیین هدف کنی فرصت های دیگه ات ازت گرفته نشه. پسری دختری را بخاد حسودی میکنه به خواستگار و اینا راحت نمیگی برو برات میجنگه این شما را نمیخاد برا ازوداج. طبق معمول عین بقیه پسرای ایرانی زبون بازه فقط. وگرنه اگه دوست داشتن بود سریع نامزدی می‌گرفت... تا وابسته نشدی کات کن 

متاسفانه تو 99 درصد این وارد پسره قصدش سرگرمی هست همین قصد جدی ندارن ولی دخترا اسیر این زبون بازی شون میشن وچون دخترا قصدشون ازدواج هست این طو اذیت میشن هیج دختری نباید در حق خودش این طور کنه حیف وقت زنذگی روح روان دخترا. این هدفش مشخصه ازدواج نیست تابلو هست راهنمایی نمیخاد پسره قصدش جدی نیست 

این روابط را رها کن رابطه با نامحرم را ترک کن چهله ترک گناه بگیر چندماه هرروز نماز جعفر طیار به روش ساده بخون روش ساده بخون اذیت نشی قشنگ برو سر خونه زندگیت. 50 نفر با این نماز رفتن خونه بخت. شرطش ترک گناه ومداومت نماز هست سراغ این پسرا هم نرو. دخترم مشخصه شما را برا ازدواج نمیخاد نمیدونم چی سر بچه ها اومده همه این طو شدن گلم حیف شماست این روابط گره ایجاد میکنه چقد دختر داریم بخاطر روابط نامشروع تا 60 سالگی مجرد موندن. همین روابط خودش مانع خوشبختی میشه 

دخترم رفتی با هم سن پدرت دوست شدی گلم و؟ هدفت چی بود گلم؟ عزیزم محبت پدر ندیده بودی عزیزم یا چی گلم؟ خوب چی گیرت میاد؟، دخترم چرا با خودت این کارو میکنی عزیزم اون دوبرابر‌ شماست دخترم آیا شما لیاقت یک پسر مجرد خوب برازنده مقبول شایسته دکتر مهندس نداری که بت خالصانه درست اخلاقی عشق بورزه وشما را غرق خوشی کنه؟ که رفتی با مرد 50 ساله گلم؟ 

دخترم رفتی با هم سن پدرت دوست شدی گلم و؟ هدفت چی بود گلم؟ عزیزم محبت پدر ندیده بودی عزیزم یا چی گلم؟ ...

استاد دانشگام بود خودمم نمیدونم چم شد که وابسته شدم

میدونم اشتباه کردم بخاطره همینم جوابشو نمیدم دیگه

فقط برام سوال بود که وقتی بی محلی میکنم چرا میاد چند بار پیام میده و سراغم میگیره

اخرم میگه راحت باش عزیزم