من از صاحب کارم بابت ۵ماه حقوق عقب افتاده و عیدی سنوات سال قبل ب اداره کار شکایت کردم،بابت بیمه هم مشکل داشت شکایت کردم، حدودا دوماه پیش جواب رای اومد و اعتراض گذاشتم بابت بیمم چون قید نشده بود الان بعد دوماه گفتن ۶اسفند باید برم شورا حل اختلاف،بنظرت میتونم پولمو بگیرم؟ کسی این راه اداره کار رو طی کرده؟ چند وقت طول میکشه؟
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم. معمولا روند شکایت به اداره کار راحت نیست و اگه به قوانین آشنا نباشی و نتونی درست و حسابی توی این روند پیش بری نتیجه نمی گیری. به همین خاطر بهتره با یه کارشناس یا وکیلی که تخصصش اداره کار هست مشورت کنی. چون این افراد معمولا قوانین اداره کار رو جوئیدن و خیلی خوب پیش میرن. خیلی از جاهام هست که برای مشاوره هزینه نمی گیرن. حتی نیاز نداری برای اولین بار حضوری بری و میتونی مشاوره آنلاین و تلفنی با وکیل اداره کار داشته باشی. مجموعه های زیادی به صورت رایگان این مشاوره تلفتی یا آنلاین رو ارائه می کنند مثل مشاورین نوین. توی نت سرچ کنی شماره تلفنشون می آد.