2777
2789

بچه ها من باردارم و الان ۵ ماهمه هنوز سیسمونی نگرفتم 

سال اول که ازدواج کردم 

حالامامانم برام عید قرار بود عیدی بیاره من گفتم پولشو بهم بده اونم ۱۵ تومن داد با خودم فکر کردم میدمش سیسمونی مامانم تو دو تا خرج نمیوفته 

شوهرم میگه خودت بگیر ولی بگو مامانم گرفته 

حالا من داشتم تو اینستا میگشتم ببینم چی خوشم میاد مادرشوهرم گفت مگه خودت میخوای سیسمونی بگیری گفتم اره 

شوهرمم سریع گفت انتخاب میکنه پولشو اونا میدن 

با یه لحن بدی این سوالو پرسید دلم میخواد یه لباسم نخرم بگم مگه وظیفه ی منه

از طرفی من وام ازدواجمو مثل خنگا دادم به شوهرم اگه نداده بودم الان هم پس انداز داشتم هم باهاش بی دردسر سیسمونیمو میخریدم 

هر چند شوهرم پشتمه و میگه منم کمکت میدونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پولو بده مامانت باپدرومادر  باهم برید بخرید چیزی ..خودشون میبینن با۱۵ تومن چیزی نمیشه خرید

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مامانت فقط ۱۵ تومن داد؟

اره اونم به جا عیدیم بود 

رسمه عیدی میبرن سال اول برا دختر دیگه 

ولی من گرفتم و گذاشتمش برا سیسمونی و گفتم دیگه شما نمیخواید پول بدید میخوام خودم با  پس اندازام بخرم 

همیشه خانوادتو‌گنده‌کن‌جلو شوهرت .هیج وقت از بدی هاشون نگو .گاهی اوقات خودت یچیزی بخر بگو مامانم‌داده.و ...جلو‌مادر شوهرت نه بد خانوادتون بگو کوچک‌شی و اتو بگیره نه خوبشونو بگو حسادت کنه. کلا سکوت 

سیاست زنانه و سیاست رفتاری تو یو توب سرچ کن.ببین کلی مطلب دارن

شما بودید جواب مادرشوهرو چی میدادید 

گفت ینی خودت میخوای بخری 

با تعجب 

منم گفتم اره 

دوست ندارم خانوادم تو زحمت بیوفتن 

من خودمم جهیزیمو همشو خریدم 

همیشه خانوادتو‌گنده‌کن‌جلو شوهرت .هیج وقت از بدی هاشون نگو .گاهی اوقات خودت یچیزی بخر بگو مامانم‌داد ...

ازم با تعجب پرسید ینی خودت میخوای بگیری

دلم میخواد بگم وظیفه پسر توعه به بابای من چه اخه 

ولی نگفتم 

اره اونم به جا عیدیم بود رسمه عیدی میبرن سال اول برا دختر دیگه ولی من گرفتم و گذاشتمش برا سیسمونی و ...

خب کو پس اندازات پس انداز نداری که ..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ازم با تعجب پرسید ینی خودت میخوای بگیریدلم میخواد بگم وظیفه پسر توعه به بابای من چه اخه ولی نگفتم

چون سیاست نداری. تمام‌روابط انسانی نیاز ب نقاب دارن وگرنه بهای سنگینی میدی .اینو منی میگم گ بی شیله پیله تر و ساده تر خودم خودم بودم

مادرشوهرا زر نزنن میمیرن انگار بگو به تو چه اخه اه

نمیدونم چیکار کنم 

خانوادم الان خیلی مشکل دارن 

نمیخوام براشون زحمت درست کنم 

خودم توان خرید یه سیسمونی معمولیو دارم 

و همین کافیه 

بعضی وقتا هم میگم میذاشتی پول جمع می کردی بعدا بچه دار میشدی 

اصلا به فکرم نرسید