2777
2789
عنوان

لطفا متاهلا یا عقدیا بیان

236 بازدید | 25 پست

حالم بده تا الان شده برید سمت همسرتون واسه رابطه ولی پس بزنه؟بگه نه حالشو ندارم؟

من خیلیییی بهم برخورده خورده تو ذوقم ی جوری خجالت کشیدم انگار میخوام بمیرم رفتارتون چطور بوده

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره پیش اومده همون‌جوری ک من بعضی وقتا پسش میزنم ناراحتی ندارن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

والا خود خانم باید متوجه باشه وقتش کیه 

خب وقتی حوصله ندارن مشکل دارن چرا بری که پست بزنن 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

برای من پیش نیومده ولی شما هم اگه اومد سمتت اجازه نده

حالم اونقد بده از دیشب ی حس شرم بدی گرفتم

ما یه قراری داریم هرکدوممون دلمون بخواد همو پس نزنیم ولی شده قبول نکنیم‌که اونم از طرف من بود نمیدونستم باردارم یکم حساس شده بود به نظرم یبارم تو پسش بزن بفهمه یعنی چی

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

والا خود خانم باید متوجه باشه وقتش کیه خب وقتی حوصله ندارن مشکل دارن چرا بری که پست بزنن

خب عقدیم دلم میخواست چبکار میکردم

ما یه قراری داریم هرکدوممون دلمون بخواد همو پس نزنیم ولی شده قبول نکنیم‌که اونم از طرف من بود نمیدون ...

ازش سرد شدم خیلی بهم برخورد خیلی زیاد

خب عقدیم دلم میخواست چبکار میکردم

وا 😐

یکم مراعات کنین خب 

بزور🙄

حالا خوب شد 

برعکسشو هم در نظر بگیرین متوجه میشین کی چه کاری باید انجام بدین 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

وا 😐یکم مراعات کنین خب بزور🙄حالا خوب شد برعکسشو هم در نظر بگیرین متوجه میشین کی چه کاری باید انجام ...

من نمیفمم چرا اینکارو‌کرد من اونقد خوش هیکلم ک حتی خانومای تو باشگاهم پشتم راه میرن دائم بهم میگن اینو 

ینی چی که از سمتم حسی نگرفتش حتی بهم گفت بهم دس نزن حالشو ندرارم