2777
2789

بچه ها مشکلمون خیلی بزرگه

بابام 10 ساله با یه خانم متاهله از همه راه وارد شدیم جدا نشدن...

لطفا یه دعا نویس بگید

خیلی خسته شدیم

فقط خواهشا اگر ازش مطمن هستید که کارش خوبه بدید لطفا لطفا الکی بهم دعا نویس ندید چون ما به مرحله اخر رسیدیم میخوان جدا شن مامان بابام

پس یه دعا نویس خوب و مجرب باشه ک جواب بده لطفااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا نویسی کاردرست تر و بهتر از خدا سراغ ندارم. برو در خونه اهل بیت، اونقدر صدا بزن تا جواب بگیری، در خونه شیطان و دعانویس نرو که قسم خورده گمراه کنه آدم ها رو، نزدیک آتیش نشو میسوزی

اره بی فایدس پسراشم میدونن

چرا قانونی اقدام نمی‌کنید؟

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

تهمت حساب میشه مگه مدرک داریم؟

۱۰ ساله نتونستید یه مدرک ازشون گیر بیارید؟😐

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

20 ساله خدارو صدا میزنیم بی فایدس

پس وقتی نداده یا هنوز وقتش نشده و باید صبر کنی یا کلا نباید بشه، شما الان حالت بچه ای رو دارین که از مادرتون درخپاست میکنید یه لیوان سم بهتون بده، و وقتی نداد گریه و زاری میکنید و قهر میکنید و فکر میکنید اون ادم غریبه ای که با روی خوش اون سم رو به خوردتون میده دلسوز تر از مادرتونه، این کاری که دعانویس انجام میده و خدا برات انجام نمیده مهلک و کشنده است، فکر نکن دعانویس از قدرت خودش انجام میده نه، اون کاری هم که دعا نویس میکنه قدرت خداست، اما چون بنده خدا به جای رفتن به درگاه خدا رفته پیش بنده خدا، خدا هم اونو به همون بنده ناتوان و نادان واگذار میکنه

۱۰ ساله نتونستید یه مدرک ازشون گیر بیارید؟😐

چندین سال پیش باهم گرفتیمشون صورت جلسه شد بعدش مامانم طلاق گرفت دیگه تا بعد از چندین سال باز برگشتن پیش هم

الان دیگه مدرکی نداریم

اون مدرک برا چن سال پیشه

زنه ممکنه بگه الان پاک شدم بهم تهمت زدن