2777
2789

امشب خوته عمم دعوت هستیم 

دیشب خونه دختر عموم دعوت بودیم 

۱۱ شب مهمونی دادیم دوران عید الان اونا دارن دعوت می‌کنن

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ صفایی

🍃💚

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

خیلی بده مجبوری یه عده آدم تکراری رو هرشب ببینی

همش خونه یکی دعوت نیستیم خاله،دایی،عمه

نه امشب خونه خواهرشوهرم دعوتیم

😍👌

صفا باشه عشق باشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ما اینجور ک هرشب خونه یکی باشیم نداریم ن سمت پدر نه مادر 

فقط چمدوقت یکبار همو میبینیم ماه رمضان افطار هست مثلا یعنی میگم ک من خودم خونه دایی میبینی یکسال نرفتم همسرم بد می‌دونه میگه اصلا نباید بری فقط عید دیدنی در حد یک ربع 

همین دیروز گفتم برم خونه برادرم اون اومده من نرفتم سر نیم ساعت زنگ زده چرا نیومدی 

بعد اینکه برگشتم میگه دیر اومدی چخبره و بحث راه انداخت و کتک دیگه هم خسته شدم می‌خوام جدا بشم