2777
2789

سلام خانوما 

همین الان دارم با گریه مینویسم اصلا آدم لوسی نیستم اما نمیدونم چم شده

به سلامتی دوسالش شده

میخوام از شیر بگیرمش اولا که خیلی وابستس 

چسب زدم تلخک زدم فایده نداشت 

امروز خیلی گریه کرد منم گریم گرفت 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

تاپیک آخر منو بخون خودش دلداریه

روزی هزار بار خداروشکر می کنی 

که اندازه من بدبخت نیستی 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

یه مدت براش قصه بگو بچه ها بزرگ‌میشن مثل فلانی  میتونن غذای خوشمزه بخورن مثل فلان چیز  بعد دیگه مامانها می می ندارن  

آخه بچه ها خانم شدن یا آقا شدن مثل فلانی 

اسم بچه بزرگتر که دوستش داره بگو

بعد اون من چسب بی رنگ پهن میزدم روش سوتین شیردهی میپوشیدم که سر چسب مشخص نشه  میومد نگاه میکرد نوک نداشت   خیلی با تشویق گفتم آخ جون یعنی بزرگ شدی بریم فلان چیز یخچال بهت بدم  حالا یه خوراکی سالم که دوست داره 

چندین روز اینطوری   همش چسب میزدم مرتب میومد سر میزد

غر میزد اما سر چسب معلوم نبود بفهمه چرا نمیتونه بخوره

بعد اون تا مدتهد چسب میزدم تا کلا از سرش افتاد

و البته دیگه حمام بدون سوتین باهاش نرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک آخر منو بخون خودش دلداریهروزی هزار بار خداروشکر می کنی که اندازه من بدبخت نیستی

عزیزم عمیقا ناراحت شدم ، منم سال کنکورم مادرم به رحمت خدا رفت ، شرایط مالی بدی داشتیم ، شرایط خانوادگی افتضاح ، روح و روان نداشتم درکت میکنم اگر قبول نشدی تقصیر تو نبوده ، میتونی بری یه حرفه یاد بگیری؟ مثلا خیاطی البته متد جدید و سبک مزون دوز

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
یه مدت براش قصه بگو بچه ها بزرگ‌میشن مثل فلانی میتونن غذای خوشمزه بخورن مثل فلان چیز بعد دیگه ماما ...

ممنون عزیزم حتما چسب پهن تر ام امتحان میکنم اما بچه من فوری گریه میوفته ، خیلی از دل و جون اشک میریزه باعث میشه منم احساس گناه کنم و دلم براش میسوزه ، مثلا اینکه قراره برای آخرین بار بهش شیر بدم ناراحتم میکنه 

عزیزم عمیقا ناراحت شدم ، منم سال کنکورم مادرم به رحمت خدا رفت ، شرایط مالی بدی داشتیم ، شرایط خانواد ...

نخواستم ناراحت تون کنم 

گفتم تاپیک منو ببینید 

خداروشکر کنید که تو وضعیت من نیستید 

همون خیاطی هم پول میخواد 

چرخ خیاطی می خواد وسایل میخواد 

علاقه هم ندارم به خیاطی

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

نخواستم ناراحت تون کنم گفتم تاپیک منو ببینید خداروشکر کنید که تو وضعیت من نیستید همون خیاطی هم پول م ...

آره عزیزم شروع هر کاری پول میخواد ، از خدا فقط برات خوشبختی و عاقبت بخیری میخوام ، ما آدمها شرایطمون خیلی بستگی به پدر و مادرمون داره که اونا زندگی رو چجوری برای ما فراهم کنن ،گاهی ما ضربه های بدی ازشون میخوریم امیدوارم خودت پیدا کنی و فرشته نجاتت برسه و با یه ازدواج خوب نجات پیدا کنی

آره عزیزم شروع هر کاری پول میخواد ، از خدا فقط برات خوشبختی و عاقبت بخیری میخوام ، ما آدمها شرایطمون ...

من اگه ازدواجم کنم نجات پیدا نمی کنم و خوشبخت نمیشم

چون تا آخر عمرم حسرت کنکور قبول نشدن 

و همسرت شاغل نبودن آزارم میده 

ممنون عزیزم حتما چسب پهن تر ام امتحان میکنم اما بچه من فوری گریه میوفته ، خیلی از دل و جون اشک میریز ...

قبلش داستان بگو چندین بار براش

بچه های بزرگ تر و خوراکی که دوست داره مثال بزن

آماده اش کن

درسته واکنش هر بچه ای متفاوتهعذاب وجدان هم نداشته باش به خاطر خودشهدیگه واقعا ۲سال کافیه

مرسی عزیزم خیلی مهربونی