2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینجوری‌ان

151 بازدید | 4 پست

هرکی یه سشوار داره اتومو داره یه مواد کراتین می‌خره میشه کراتین کار 

منبع آموزشیشون هم به چند تومنی که پدرشون ماهانه به اینترنت میده آپارات و سایت های چند خطیه

طرف موهای مشتری رو کراتین کرده بعد دو روز موهای مشتری به حالت قبل برگشته فر و موج‌دار شده

موهاش نابود شده سوخته باید چند برابر زیاد هزینه کنه وقت بزاره و...

پولاتون رو جمع کنید تو یه دوره شرکت کنید مدرکش رو بگیرید.

اگه هم پول ندارید وارد این کار ها نشید منتظر بمونید به قول بعضی پدرمادرا کنکور بدید دانشگاه رو که رفتید یه شغل دولتی گیر اوردید با حقوقش یه شغل دو شروع کنید.

الان از اونایی که مدرک ندارن و یا تو یه دوره شرکت نکردن دلیل بخوای میگن مدرک فقط به درد مهاجرت میخوره و...

خب مدرک هیچی. حداقل یه آزمون بده پیش خودت ببین بلدی!

من اگه یه کاری بلد نباشم انجام نمیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای همسایه ما خودش یه زن داغون بود کراتین کار شده بود تو روستاشون هر کی موهاش وز بود رو میاورد میشون ...

من خودم کلی دوره شرکت کردم میتونستم شغل مستقل داشته باشم اما واردش نشدم. چون احساس می‌کردم آماتور هستم.

تو یه دوره دیگه شرکت کردم وقتی حرفه ای شدم کار رو شروع کردم.

من خودم کلی دوره شرکت کردم اما حاضر نشدم وارد این حیطه ها بشم.

بعد که تو یه دوره شدیدا قوی شرکت کردم و حرفه‌ای شدم وارد این شغل شدم.

تو پیج کاریم حاضر نیستم یه عکس بی‌کیفیت از نمونه کارم بزارم.

کلی روی اصول پیش میرم.