2777
2789
عنوان

یا امام زمان

125 بازدید | 8 پست

پیش آقا امام زمان بودم

آقا داشت کارامو..........

گناهمو...............

میدید وگریه میکرد

گفتم آقا...........

گفت:جان آقا.....

به من نگو آقا بگو بابا

سرمو انداختم پایین

وگفتم بابا شرمندم ازگناه

آقا گفت:نبینم سرت پایین باشه ها.....

عیب نداره بچه هرکاری بکنه پای باباش می نویسن

#میفهمی یعنی چی؟

#التماس_تفکر🥀

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌#  الفَرَج 🌸🦋

𓇼

ببخشید میپرسما قصد توهین ندارم

اینارو از کجا میارید؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغضم ترکید با این تاپیک 

چون من مدتیه دارم باهاشون ارتباط برقرار میکنم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

عجحجیییبببببب

سلام مادرم سلام پدرم سلام همه خواهران و برادرانم، من اومدم از گذشته ها بگم از گذشته های بسیار دور از اون موقع که چشم انتظار محبت شما بودم اما با رحمی تمام منو پس زدید و بهم کم لطفی کردید شما باعث شدید اون قسمتی از من که نیاز به تایید ادم ها داره پر نشه من یه خلا و باور درونی از کودکیم دارم و بابتش احساس پوچی تنهایی و خلا دارم منو ببخشید ولی شما انسان های خوبی نبودید نتونستید به کودک کوچولوی درونم احساس عشق و محبت القا کنید کودک اسیب پذیر من زخم های زیادی خورده با شکست و ناکامی های زیادی مواجه شده اما همچنان با تن زخمی سراپا ایستاده اون لیاقت تشویق و تحسین داره و من براش ایستاده دست میزنم به جای تمام انسان هایی که باید تحسینش میکردند اما نکردند کودک کوچولوی درونم قول میدم تا اخر عمر کنارت بمونم ازت مراقبت کنم کمکت کنم زخم های کودکیت باهم ببندیم باهم پانسمان کنیم باهم درمانش کنیم کوچولوی ترسیده من من همیشه کنارتم و مثل شیر ازت محافظت میکنم.. میدونم خیلی قوی هستی تو شمست ناپذیر هستی کوچولوی باراده درونم اگر تو نبودی من نمیتونستم امروز به این جایگاه برسم من ادم ناسپاسی نیستم من ازت نهایت تشکر و قدردانی دارم و امیدوارم بتونیم با محافظت و مراقبت زخم کودکیت زندگی خوبی سرشار ارامش و امنیت رقم بزنیم.. کوچولوی من من مراقبتم و در عوض همه ی اون ادم ها ازت معذرت خواهی میکنم متاسفم کوچولوی ضعیف و ناتوان و بی قدرت اسیب پذیر درونم میبوسمت عاشقتم سرشار عشق میشم برات نگهبان دلت میشم و تا آخر عمر ازت مراقبت میکنم🌙💗🤍🫂🌺🪷💗💗💗💗💗🤍🤍🤍💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403