2777
2789

میبینم تا تاپیک میزنم ۴۰ سالگی دیر برای فرزند دوم یه عده جبهه میگیرن نگو خیلی از دهه شصتی ها هنوز ازدواج نکردن خوب حقم دارند این دوستانمون دولت باید به فکری برای اقتصاد کنه شرایط ازدواج آسان‌تر بشه خوب گناه این بچه ها چیه شرایط ازدواج ندارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چیزی به وقتش خوبه وقتش که گذشت دیگه حسش نیست

دقیقا هر چیزی زمان خودش رو داره من الان ۴۰ سالمه هر جور فکر میکنم واقعا حوصله ی بزرگ کردن بچه ی دومی رو ندارم اگر بیارم واقعا در حقش ظلم میکنم حتی حوصله ی بچه ی اولمم الان نسبت به چند سال قبل کمتر دارم

واقعا دولت میتونه کاری کنه؟ دلار شد ۱۰۰ و خورده ایسکه ۱۰۰ میلیونبعضی دخترا انقدر باز و راحتنمردا دیگ ...

دقیقا خیلی از دخترای دهه ی شصتی دور از جون نی نی سایتی ها وقتی شرایط ازدواج ندارند میشن معشوقه و زندگی دیگران رو خراب میکنن

دقیقا هر چیزی زمان خودش رو داره من الان ۴۰ سالمه هر جور فکر میکنم واقعا حوصله ی بزرگ کردن بچه ی دومی ...

بله حس و حالی که ادم تو ۲۰ سالگی داره کجا تو ۳۰ سالگی داره رفته رفته از شور و شوق میفته تا جاییکه حس ازدواجم نیست اگرم باشه بخاطر فرار از تنهایی و بی سرپرست موندن

بعضیا قسمتشون بوده ولی خیلی هام ایرادای بنی اسرائلی گرفتن و منتظر یه آدم همه چی تموم موندن

پس بشینن تا بیاد شاهزادشون همین جوری پسرامون با زور ازدواج میکنن 

پس بشینن تا بیاد شاهزادشون همین جوری پسرامون با زور ازدواج میکنن

فامیل شوهرم دختره ده پنجاهی یه مرده همسن خودش پیدا شده بود

بنده خدا رفته بود روستا از صب کار کرده بود داشته می اومد گفته برا اینا میوه و گوجه خیار ببرم

با لباس راحتی میوه هارو دم در رسونده بودرفته بود

دختره ردش کرد گفت نباید با این لباسمی اومد

حالا همچین با کلاس و به روز هم نیستنا تو یه خونه خیلی قدیمی زندگی می کنن

بله حس و حالی که ادم تو ۲۰ سالگی داره کجا تو ۳۰ سالگی داره رفته رفته از شور و شوق میفته تا جاییکه حس ...

دقیقا بعضی از دخترهای دهه شصتی کلا بی خیال ازدواج میشن دوتا تو دوستان نزدیک خودم هستش اصلا دیگه بی خیال شدن آخه انتخاب هاشونم محدودتر شده حالا ما ها هم که ازدواج کردیم چه گلی زدیم به سرمون یکی در میون یا طلاق گرفتیم یا با مشکلات دسته و پنجه نرم میکنیم