2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری درست میکنید اسفناج پلو؟؟ اسفناج داریم پاشم درست کنم

مرغو سرخ میکنم میذارم کنار

پیاز داغ درس میکنم ی کوچولو توش رب میریزم خیلی کم رب ک تفت خورد اسفناجو میریزم توش و یکم تفت میرم بعد آب میریزم و مرغو میذارم توش میپزه و باهم جا میفته یکمم نمک و آب نارنج میزنم

بعضیا اسفناجو با چاقو تیکه میکنن اما من شوهرم میگه ریز نکن درسته میذارم

مرغو سرخ میکنم میذارم کنارپیاز داغ درس میکنم ی کوچولو توش رب میریزم خیلی کم رب ک تفت خورد اسفناجو می ...

البته الان دیگه مرغو سرخ نمیکنم چون نباید غذا روغنی بخوریم پیاز داغمم ی کوچولو با روغن خیلی کم تفت میدم و اسفناجو میذارم توش یکم ک آب اسفناج کشیده شد آب و مرغو میذارم تو

چون اینجوری ی حالتی اب پز میشه با ذائقه خیلیا جور نیست

چجوری درستش میکنی؟

من به سبک خودم درست میکنم

اول مرغ رو میجوشونم ابشو میریزم بعد سرخش میکنم جوری که یکم طلایی بشه 

بعد ۲تا پیاز زو رنده میکنم سرخ میکنم بهش زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنم و بهش گردو رو اضافه میکنم ( من گردو رو یکم با گوشت کوب میکوبم جوری که له نشه و گردو تو غذا مشخص باشه) حالا بهش رب انار اضافه میکنم و بعد مرغ هامو میچینم روش و بهش زعفرون میزنم با چند تا دونه آلو قرمز ...حالا نمک و ۳لیوان اب میریزم میزارم کم کم و ریز ریز درست بشه ...مدام باید بهش سر بزنی نسوزه ...و اینکه اب زباد نریزی و مثل سس باید خورشتت در بیاد  

در اخر هم یکم شکر اضافه میکنم که این سلیقه ای هست 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌