2777
2789

همسرم یه رشته دیگه تا الان خونده بود بعد ازدواج دانشگاه نرفت و اون رو ادامه نداد 

منم همچنین

الان باهم یه رشته رو انتخاب کردیم که دوتامون هم علاقه داریم بهش میخوایم همه ی واحد ها رو باهم بریم 

و کلا باهم باشیم و بریم و بیاییم

یه جوری حس خوب ندارم استرس دارم انگار جلو روم تاریکه

بنظرتون چطوره؟اصلا نمیدونم بدی هاش چیه داره یا نه

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این کار نکن. خیلی خسته کننده می شه از صبح تا شب بخواهی چند سال مدام با شوهرت باشی 

هر چیزی به اندازه اش خوبه وگرنه آدم زده و افسرده می کنه حتی شوهر! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

چه فکری توی ذهنت امده که ب خاطرش استرس داری؟

نمیدونم حس خوبی ندارم

احساس میکنم یجوری مسخره میشیم و بعضی بحث ها در مورد درس و فلان

نظر شما چیه شایدم من حساسم

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
نمیدونم حس خوبی ندارماحساس میکنم یجوری مسخره میشیم و بعضی بحث ها در مورد درس و فلاننظر شما چیه شایدم ...

من خودم تو دانشگاه با همسرم آشنا شدم و عقد مردیم 

الانم ترم آخرم 

پیشنهاد من اینه که خودتون دوتا برید و بیاید با کسی دوست و صمیمی نشید تو دانشگاه اینطوری بهتره و مشکلی پیش نمیاد 

کی حال داره کلا شوهرش و صب تاشب ببینه اخه

دقیقا می خواهی با یه همکلاسی پسر حرف بزنی می گه چیکارش داشتی رفتی به حرف زدن؟ با همکلاسی دختر بخواهی حرف بزنی باز می پرسی یک ساعت به هم چی می گفتی؟ 

هم آزادی دوران تحصیلی قبل نداری هم فشار بیشتری روت هست

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)