2777
2789
عنوان

از دنبال بیمارستان گشتن خستم😭

168 بازدید | 10 پست

انقدر به بیمارستان های مختلف زنگ زدم خسته شدم ۳۴ هفته باردارم هنوز بیمارستان نمیدونم کجا برم ، سزارین اختیاری میخام قبل عید ۲۵ بود الان هرجا زنگ میزنم افزایش قیمت دارن خستم ازین مملکت مگه چیکار میکنند که یهو  چهل ملیون پول میخان از ادم؟ خواهش میکنم اگر بیمارستان خوبی تو تهران میشناسید معرفی کنید بهم تا سی تومن میتونم هزینه کنم بیشتر اصلا نمیتونم نداریم😪

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دکترت مشورت کن هربیمارستانی که باهاش قرارداد داره میتونی بری خب

اون بیمارستانی ک اون میاد سزارین اختیاری انجام نمیدن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
بیمارستان دولتی نمیتونی بری؟ مثل میلاد یا چمران یا بقیه الله

تو بیمارستان دولتی انجام نمیدن سزارین اختیاری