2777
2789
عنوان

کیا تهران زندگی میکنن

256 بازدید | 27 پست

یه چیزی مثل خوره داره همه وجودمو میخوره 

ما با هزار بدبختی تهران خونه خریدیم الان خونه ای که خریدیم ۴-۵ خونه با اتوبان فاصله داره این فکر خیلی داره عذابم میده که نکنه نتونم زندگی آرومی داشته باشم و اذیت بشم و نکنه اشتباه کردیم که خریدیمش... 

شما تجربه داشتن اینجور خونه ای رو داشتین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی شهر ما خونه ای که انقدر به اتوبان یا کمربندی نزدیکه، حلبی آباد محسوب میشه

ولی خب تهران این داستان فرق داره به نظرم تمام خیابون های تهران شلوغه. یه عالمه بزرگراه و آزارراه داره.

خودتو اذیت نکن. مهم نیست. 

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

من تهران زندگی میکنم 

از اینکه منزلمون به اتوبان ها نزدیکه خوشحالم چون راه دسترسیش به هر نقطه از تهران راحتتره 

از لحاظ شلوغی اگر زمانی عذاب کشیدی میتونی خونتو بدی اجاره بری جای دیگه اجاره کنی 

در کل خرید خونه اونم در تهران هیچ ضرری نداره همش سوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تهران زندگی میکنم از اینکه منزلمون به اتوبان ها نزدیکه خوشحالم چون راه دسترسیش به هر نقطه از تهرا ...

نمیدونم شاید چون خیلی سختمون شده و هر چی داشتیمو نداشتیمو روش گذاشتیم انقد وسواس گرفتم

تهران کوچه های فرعیشم شلوغه و پنحره دو جداره مشکل شمارو حل میکنه،البته بگم بعد یه مدت گوش شما عادت میکنه و دیگه صدارو نمیشنوی خیالت راحت،من ۳۵ سالمه خونمون لب خیابون اصلیه،دیگه گوشمون عادت کرده اصلا صدارو نمیشنویم مگه اینکه خودمون بخوایم و دقت کنیم

من تهران نیستم تبریزم ولی خونمون کنار اتوبانه خیلیم عالیه 

اذیت نمیشیم

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه