2777
2789

جنسا خوب مهلت مرجوعی خوب قیمتا خوب خوده فروشنده که به نظرم از بقیه مهمتره بی اخلاق. هرمغازه ای میرفتیم اینجوری بود اعصاب نداشت علتش چیه دوستان قزوینی؟ 

من خیلی شهرا رفتم شاید مثل تهران برای انداختن جنساشون نباشن اما جاهای دیگم اینجوری نبوده 😃

حالا با اون قزوینیا که معاشرت داشتم خودشون خوب بودن

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

کحای قزوین رفتی😂

فقط میدونم یه اخلاقی ندارن یه جنسو که اولش میگن ۱ میلیون.. اگه نخری و بخای از مغازه بیای بیرون میگن ۸۰۰ میدم بردار.‌باز بگی نه حالا یه دوری بزنم میگن بیا بابا ۷۰۰ ببر

بعد بگی ۶۰۰ میدی ببرم؟

میگه باشه😂

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

کحای قزوین رفتی😂فقط میدونم یه اخلاقی ندارن یه جنسو که اولش میگن ۱ میلیون.. اگه نخرب و بخای از مغازه ...

جدی؟ من چند سال قزوین زندگی کردم همچین موردی ندیدم .

حالا چند مورد بی اعصاب دیدم که یادم مونده ولی این مورد نه 😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ من چند سال قزوین زندگی کردم همچین موردی ندیدم .حالا چند مورد بی اعصاب دیدم که یادم مونده ولی ای ...

فقط بازار اینطوریه.. خصوصا کفش فروشا و مجلسی فروشا

درسته بازار یادم‌نبود .کلا بازاری های اکثر جاها اینحورن ولی قزوین هم یادم اومد این برخورد رو داشتن ب ...

من قبل عید لباس مجلسی رو اول گفت ۳/۴۰۰ 

اخرش خریدم ۲/۹۰۰😂🤣🤣

من قبل عید لباس مجلسی رو اول گفت ۳/۴۰۰ اخرش خریدم ۲/۹۰۰😂🤣🤣

مبارک باشه 😁اون راسته لباس مجلسی آنقدر بفرما بفرما میزدن من نمیرفتم داخل  اصلا .

بیشتر پاساژ های خیابون خیام میرفتم .دلم تنگ شد .شهر خوبی هست .همه چی دم دست هست و مرتب .

کحای قزوین رفتی😂فقط میدونم یه اخلاقی ندارن یه جنسو که اولش میگن ۱ میلیون.. اگه نخری و بخای از مغازه ...

سمت سعد السلطنه بودیم . ببین یه ویژگی خوب این بود بین قزوینی و مسافر فرق نمیزاشتن که به مسافر گرون تر بگن برعکس شمال . اما خیلی بی حوصله بودن مثلا وقتی یه جنسو میخواستی عوض کنی یکی دیگه رو برداری. اصلا خوش رو نبودن .سلام نمیکردن . رفتارا یه جوری بود نخریدی هم مهم نیست فقط زودتر برو 😂😂دریغ از یه خوش رویی یه لبخند یه تشکر از خرید. تو تهران حتی بازار بزرگم که پولدارترین کاسبای تهران هستن باز یه جوری رفتار میکنن انگار تنها مشتریشونی

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
جدی؟ من چند سال قزوین زندگی کردم همچین موردی ندیدم .حالا چند مورد بی اعصاب دیدم که یادم مونده ولی ای ...

بی اعصاباشون کجا بودن ؟ 😄