2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین

49 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من چند ماهیه با همسرم مشکل دارم پارسال منو کتک زد ولی عکسارو ندارم حذف شدن ولی شاهد دارم دیروزم باهام دعوا کرد بهم بی احترامی کرد منم چون چند وقتیه میگم عیب نداره و هیچی نگفتم دیگه به ته خط رسیدیم نمیکشم اومدم خونه‌ی مامانم چون میدونم اون ادم درست بشو نیس دیروز زنگ زده بود طلاقت نمیدم و میرم دادگاه میگم من میخوامش اون منو نمیخواد منم گفتم پس چرا میزنی بی احترامی میکنی میگفت همینه که هست و این جور چیزا بدیش اینه که دخترم ۲ سالشه میترسم درخواست طلاق بدم و دعوا کنه بگه بچه‌رو نمیدم دخترمم شیر میخوره فعلا شبا هی پا میشه شیر میخوره دارم دق میکنم انقدر ناراحتم واسه دخترم بعدشم مامانم گفت مهریه رو بهش ببخش وسایل خونه رو که خودم خریده بودم اونارو هم بهش بده تا دخترتو بهت بده حالا چیکار کنم😭😭😭🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل همسرتون چیه؟شغل خودتون چی؟خونه مال خودتونه؟ یا مستاجرید؟

اصلا مگه چند ساله ازدواج کردید؟

چرا به آخرین راه نگاه می‌کنید با یه دعوا و کتک و...درسته زشت ترین رفتار یه مرد دست بلند کردنه...اما هزار تا راه حل داره ...

حیف اون بچه نیست؟

میدونید با طلاق اونی که خیلییییی ضرر میکنه با یه بچه ، شمایید؟

اصلا مگه چند ساله ازدواج کردید؟چرا به آخرین راه نگاه می‌کنید با یه دعوا و کتک و...درسته زشت ترین رفت ...

باید اصل مشکل رو پیدا کنید و درمان کنید...

زندگی با وجود یه بچه ناز ، که شوخی نیست که بریزیدس به هم ...

باید اصل مشکل رو پیدا کنید و درمان کنید... زندگی با وجود یه بچه ناز ، که شوخی نیست که بریزیدس به هم ...

سلام عزیزم تازه پیاماتو دیدم میدونی خواهر شوهرم دیشب زنگ زد به من گفت حق نداری بیایی اگه بیایی شاید برادرم خیلی بدتر بزنتت و این حرفا خیلی بهم بی احترامی کرد به من میگه عکسو خودتو میذاری پروفایل ما جن..ده نیستیم تو طایفه‌مون جن..ده قبول نمیکنیم شوهرمم گفت اگه بیایی مادرت حق نداره بهت پول بده برات لباس بخره خیلی حرفای بد بهم زد 

باید اصل مشکل رو پیدا کنید و درمان کنید... زندگی با وجود یه بچه ناز ، که شوخی نیست که بریزیدس به هم ...

منم دقیقا میخوام برم سر زندگیم بچم گوناه داره ولی من ۳ روزه خونه‌ی مادرمم یه زنگ نزده بگه دخترم هیچی لازم نداره الان مای بیبیش تموم شده باید پول بگیرم از مامانم براش بخرم این به کنار زنگ زده میگه بعدا میام گوشی که دستته مال منه بعدا میام میبرمش 

اصلا مگه چند ساله ازدواج کردید؟چرا به آخرین راه نگاه می‌کنید با یه دعوا و کتک و...درسته زشت ترین رفت ...

خواهر شوهرم گفت من از اول نمیخواستم تو و داداشم قسمتتون یکی باشه بعدش من شوهرم دهاتیه من خودم شهرستانم کاری به دهاتی بودنش ندارم ولی چون دهاتی هستن طرز فکرشون خیلی قدیمیه