2777
2789
عنوان

هشدارِ مجرد ماندنِ یک میلیون دختر دهه شصتی

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 32 پست

ببین دوست عزیز ؛ کل ادم های این دنیا بسیح بشن بگن ما برات یه همسر خوب جور میکنیم بدون هیچ کس جز خدا نمیتونه فقط باید امضای ازدواجت از خدا بگیری پس یا علی بگو انشالله این کارها میگم انجام بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین کار استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین تو گوشی هم میشه دانلود کنید هر روز یک مرتبه تا چهل روز بخانید بهتر آخر شب خوانده شود ( فقط حواست باشه استغفار آقا  امیرالمومنین دو مدل اون که هفتاد بندی اون بخونید ) حتمن حتمن با ترجمه ؛؛؛ هر شب یک ساعت وقت میبره ؛؛؛؛  دومین به تعداد ۴۰۰۰۰۰ چهارصد هزار صلوات بگویید به نیت خوبان عالم از آدم تا خاتم ؛؛ میتوانید پخش هم کنید صلوات را مقداریش را ولی توانایبش داری بهتره خودت بگید

من نماز خوندم 

روزی دورکعت ب نیت سلامتی و فرج آقا امام عصر(عج)

الان با ی آدم حساب خوب ازدواج کردم

زندگیم عالی

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
من نماز خوندم روزی دورکعت ب نیت سلامتی و فرج آقا امام عصر(عج)الان با ی آدم حساب خوب ازدواج کردمزندگی ...

امام زمان گره گشاست💚🧡💚

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

امام زمان گره گشاست💚🧡💚

واقعا هیشکی جز آقا امام عصر ادمو‌درک نمیکنه خصوصا اگه اون آدم تنها باشه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
این ذکر فقط برای ازدواج ؟ برای بچه نیست؟

روضه علی اصغر گوش کن

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...