2777
2789
عنوان

بچه ها پسر من متولد نیمه دوم نودو هشته

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 22 پست
عزیزم نگران نباش همشون تحت نظر آموزش و پرورشن و اگه معلمی هم خطا کنه بازخاست میشه و خیلی وقتا‌ کار ب ...

اوضاع مدارس افتضاحههههه از نظر اعتقادی 

من دو تااز نزدیکانم فرهنگی هستن متاسفانه اونا وقتی بگن افتضاحه ببینید چه خبره

من اصلا نمیخوام سیاسی عقیدتی کار بشه با بچه

ولی خب نمیخوامم صبحا بچه کوچیک رو با اهنگای بی سروته شارژ موقت کنن بفرستن سر کلاس 🤦‍♀️

البته این یه مورد کوچیکه فقط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوضاع مدارس افتضاحههههه از نظر اعتقادی من دو تااز نزدیکانم فرهنگی هستن متاسفانه اونا وقتی بگن افتضاح ...

اها مدرسه رو میگی فکر کردم برای مهد کودک میخوای

بله میدونم مامانم مدرسه داره و نظارت زیادی روش نیست

نمیتونی کاریش کنی اخه با این شرایطایی که پیش اومده نه دانش اموزا ساکت میشن نه معلما

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

عزیزم من ادبستان شهید چمران رو پیشنهاد میدم.. یه بار چند سال پیش برای بازدید رفتم و واقعا عاشقش شدم.. مبنا و اصولش، مدرسه ی شهید چمران توی لبنان هست❤️ محلش هم میدان خراسانه... راستی توی پیام رسان بله یه گروه بسیار بزرگ میشناسم که مامان باباهایی که مثل شما دغدغه مدرسه خوب رو دارن توش تبادل اطلاعات میکنن و مدرسه های خوب و بهم معرفی میکنن و نکات مثبت و منفی شو میگن.. اگه دوست دارین براتون لینک ش رو بفرستم