2777
2789

سلام 

شما پیش دبستانی خوبی که به موازین اعتقادی پایبند باشه سراغ دارید حوالی جمهوری انقلابم باشه که چه بهتر 

خیلی ذهنم درگیر پیدا کردن یه محیط مناسب هست که هرچیزی رو توی مغز بچه فرو نکنن ارامشش به هم نخوره خیلیم بازی کنن باهاشون تا چرت و پرت یادشون بدن

عزیزم میشه قد و وزن بچتون بگین

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تهران؟ 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله پایبند باشههه

تهران هستم 

واقعیتش قدو وزن رو هم نمیدونم ولی نرمال به نظر میرسه

نه تاحالا مهد نذاشتم اگر میشد همین پیش دو رو هم نمیذاشتم ولی خب گویا مفیده براشون طبق تحقیقاتم 

خب پس شما باید بذارین مهد قرآن یا شعبه های مهد الرضا هایی که در بعضی شهر ها هست و زیر نظر آستان قدس هستند.اما تا جایی که من خبر دارم مهدالرضا جشن و مناسباتایی که تو مهدای دیگه هست اینجا زیاد خبری نیست

بچه بدبخت چه میفهمه دین چیه بزار بچگیش بکنه

عاقبت هر دمبیل بزرگ شدن میشه همونایی که میرن از خاک جزیره هرمز میریزن تو مشما میارن عیدی بدن فک و فامیلشون 

یا کسایی که توی تخت جمشید اسماشونو کنده کاری میکنن 

یا تو حافظیه گند بار میارن 

کسایی که دیندار واقعی هستن چهارچوب دارن و هیچوقت تحت هیچ شرایطی برای خودشون دِین نمیتراشن 

عزیزم نگران نباش همشون تحت نظر آموزش و پرورشن و اگه معلمی هم خطا کنه بازخاست میشه و خیلی وقتا‌ کار به اخراج میکشه

بعدم بچه کوچیک خیلی تو مسائل سیاسی و اعتقادی کارآمد نیست که بخوان روی باورها و اعتقاداتش کار کنن و تو ذهنش فیکس شه 

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄