2777
2789
عنوان

بزرگ شدن چقدر بده بچه ها نه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 37 پست
دمت گرم 😂😂😂 پسره اینجا رو با سایت دوست یابی اشتباه گرفته اون از امضاش اینم از درخواست دوستیش

همون بخدا

تو جامعه کم میکشیم از دست مردا

اینجام نمی‌ذارن راحت باشیم اه

-ENTJ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد خیلی خوبه. منکه ارزوی مرگش داشتم از بس ازارمون میداد بالاخره فوت کرد و راحتشدیم. خدابرات نگهشدا ...

خیلی خیلی خیلی خوبه 

اصن هرچی بگم کم گفتم

ولی کاش بد بود اصن

میمیرم بخدا اگ چیزیش بشه

-ENTJ

بچگی اگه کنی

بازی هاتو اگه کنی

محبتت رو اگه کنی

سر زدنت رو اگه کنی

کاری که باید بکنی رو کنی

هیچ وقت حسرت گذشته رو نمی خوری

تلاش کن قدر لحظاتت رو بدونی ولی خودتو بابت چیزی که هنوز اتفاق  نیفتاده سرزنش نکن

خدا واسه اون لحظات هم بهت راهکار میده

به این‌چیزا فکر نکن برای سلامتیش دعا کن همیشه چه خوبه که نوه ی خوبی دارهمن انقد خودمو درگیر زندگی و ...

وای نمیدونی راه رفتنش تازگیا سخت شده دق میکنم اصن

میخوام به نوه های دیگ بگم بریم ی مدت بمونیم پیشش🥲💔

-ENTJ

دقیقا..

زنده را تا زنده هس باید ب فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چ سود 🤕انشالله که سایه شون همیشه رو سرمون باشه

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

چطوری هست بگو با بچم اونطوری باشم

زنگ میزنه از اوضاع احوالم میپرسه 

تلگرام پیام میده هر روز🤣😭

هر وقت از خونه شون میام ی چمدون خوراکی و سوغاتی 

حرف زدنش آرامش منه

احساس امنیت وحشتناک خوبی بهم میده

از هرچی حرف بزنم جایی درز نمیکنه 

-ENTJ