سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم ببینین من ۷ فروردین با اینکه روزه بودم ولی چند ساعت قبل افطار یه لکه ی قرمز دیدم و فهمیدم عادتم و روزه مو باز کردم علائمشم از قبل داشتم مثل یبوست و تکرر ادرار و حساس شدن نوک سینه ام ولی بعدش اصلا عادتم باز نشد و یه نوارم مصرف نکردم الان تازه ۹ روزه که من اون لکه رو دیدم ولی هیچ خبری از عادتم نیست خواستم بدونم کسی هست عادتش مثل من شده باشه؟؟
والا منم سه روز قبل پریودم به مدت سه شب قرص خوردم که عقب بندازم آخرین قرص ۸ فروردین بوده ولی تا الانهنوز پریود نشدم همش نگرانم نکنه باردار باشم 🥺🥺
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه زن هستی که عادیه خونریزی فکر کنم استحاضه میگن بهش
بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی
منم این ماه خیلی کم شد ولی باز دو تا از دوستام دو بار شدن در ماهاحتمالا بخاطر فصل هست خودش درست میشه ...
عزیزم پست منم میخونی نظر بدی من تتو این چند روزه هر دو سه روز یه بار تقریبا یه مسکن قوی هم خوردم به خاطر سر درد
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
منم این ماه خیلی کم شد ولی باز دو تا از دوستام دو بار شدن در ماهاحتمالا بخاطر فصل هست خودش درست میشه ...
سلام عزیزم من چون ماه مبارکو روزه بودم میگم شاید بدنم به هم ریخته البته یه روز هم مجبور شدم بخورم چون روز قبلش حالم خوب بود بعد ۵ روز روزه قضا دارم من ۸ فروردین هم رفته بودم حموم کاش همون روز پاک میشدم من دو دفعه هم قرص واسه سرفه ام خوردم ولی به خاطر این نیست