2777
2789
بعضی وقتا میگم کاش اصلا به دنیا نمیومدم

ن عزیزم اینجوری نگو

حتما صلاح و مصلحتی توی کار بوده و هست. خدا خیلی دوست داره که بهت اجازه جون بخشیدن به یه موجود دیگه رو داده،تو الان سرپرست اون کوچولویی قوی باش❤️‍🩹✨️

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم اینجوری نگوحتما صلاح و مصلحتی توی کار بوده و هست. خدا خیلی دوست داره که بهت اجازه جون بخشیدن ...

اره یه حکمتی توش هست ولی،اینکه بچم داره زجر میکشه منو داغون کرده ،زندگیش شده دارو ،کاردرمانی، میگه من چرا قدم کوتاه ،چرا من درس یاد نمیگیرم ،دوستام مسخرم میکنن خیلی زندگی برام سخت شده اما من سعی کردم قوی باشم

اره یه حکمتی توش هست ولی،اینکه بچم داره زجر میکشه منو داغون کرده ،زندگیش شده دارو ،کاردرمانی، میگه م ...

چه غم بزرگی روی دلته🥲خدا بهت صبر بده

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

چه غم بزرگی روی دلته🥲خدا بهت صبر بده

انشالله ،چند روز پیش شنیدم یکی از آشناها به شوهرم گفته که اون همون بچه ناقصش بسه شه راستش دلم شکست اخه من گناهی نکرده بودم که این درد بزرگ سهمم بشه من حتی با دشمنم مهربون بودم

انشالله ،چند روز پیش شنیدم یکی از آشناها به شوهرم گفته که اون همون بچه ناقصش بسه شه راستش دلم شکست ا ...

اون اشنا چقد دل سنگ بوده تونسته همچین حرفیو به زبون بیاره

مقصرم تو نیستی نه تو نه همسرت نه خدا که همچین بچه ای داده،راستش اصلا مقصر هیچکس نیست تنها تقدیره رسالت تو توی این دنیا یه چیزی هست که باید انجام بدی دنبال اون باش😚

خیر سرش دکترم هست

سواد فرهنگ نمیاره تو به دل نگیر گلم

شعورش تا همون حده ..