2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ماه رمضون یکی بود روزا خواب بودیم شبا هم درحال ترکیدن اونقدر این موضوع برامون تکرار شد نفهمیدیم چ ...

دقیقا بخاطر همین بود فکر کردم خونه ما فقط اینجوری بوده🤣

منم کل عیدو دقیقا از اول فروردین تا همین امروز مریض بودم ویروس گرفته بودم ن جایی رفتم ن کسی اومد هیلی بد بود

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
توی تاپیک هاتون دیدم شمام امسال قبول شده بودید چکار کردید؟ منم سال اولمه

فدات من باردار بودم راه دور بود مصاحبه نرفتم قسمتم نبود..به امید خدا اگه دفترچه بیاد بازم ثبت نام میکنم امسال قبول میشم🥰

گاهی امید تنها گل همیشه بهار است🌱
فدات من باردار بودم راه دور بود مصاحبه نرفتم قسمتم نبود..به امید خدا اگه دفترچه بیاد بازم ثبت نام می ...

اخی عزیزم،مبارکت باشه، عیبی نداره، کار خوبی کردی بجز مشکلات احتمالی دیگع، انچنان روند مصاحبه و گزینش و استخدام پر از چالش و استرس بود که برا بارداری سم بود، ان شاء الله ازمون بعدی 😍