2777
2789

من خونه تکونیم آخرای شهریوره 

چون تو بهار و تابستون در و پنجره بازه و خاک میاد تو دیگه اخرای تابستون که تمیز میکنم در و پنجره هارو هم میبندیم دیگه خاک نمیاد و همه جا تمیز میمونه :)

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند ماهه اسباب کشی کردم موقع اسباب کشی همه چیزو شستم بخاطر همین واسه عید کار زیادی ندارم

فقط رو بالشی ها و چند تیکه از ظروف دکوریمو رو میشورم و داخل کابینت و یخچال رو خالی میکنم و دستمال میکشم و دوباره میچینم دوروز مونده به عید هم یه گردگیری و جاروی اساسی که خب کار همیشگیه

من خونه تکونیم آخرای شهریوره  چون تو بهار و تابستون در و پنجره بازه و خاک میاد تو دیگه اخرای ت ...

منم معمولا شهریور همه کارهام و میکنم هم کارای خونه تکونی و هم خرید حبوبات و سبزیجات و پختن و فریز کردن 

چى کارا کردى

قبل از همه چیز فرشارو فرستادم قالی شویی (آشنامونن گفت قشنگ میشورم واقعا قشنگ هم شستن) مبلارو هم فرستادم

بعدش اومدم هرچی ظرف و اینا داشتم درآوردم همه شونو شستمو خشک کردم  گذاشتم تو پذیرایی بعد یه طی آوردم روش پارچه زدم کل سقف و دیوارو باهاش تمیز کردم بعدشم کف و دیوار با وایتکس و این چیزا افتادم به جونش

بعدشم سیفون زیر ظرف شوییو کلا در آوردم تمیز کردم(هرچند دو ماه یه بار انجام میدم)

بعدشم ظرفارو آوردم قشنگ چیدم تو کابینتا

فرداش افتادم به جون اتاقا(2 تا اتاق داریم) اونم در ودیوارو سقف و کفو کامل شیستم و طی کشیدم) سقف که نه اونو با پارچه تمیز کردم

فرداش رسیدم به پذیرایی(چشت روز بد نبینه)جوری افتادم به جون کف و سقف خودمم باورم نیمشد همه جارو تمییز کردم  با وایتکس شستم...

بعد3 روز فرشارو واسم آوردن پذیرایی و آشپز خونه و اتاقارو لکه گیری کردم

بعد هرچی تشک و بالش و لحاف داشتم رو بالکن پهن کردم که هوایی بهشون بزنه بعد افتاده م به جون حموم و توالت...یعنی برق میزدن اینقد تمیز  کردم

منم معمولا شهریور همه کارهام و میکنم هم کارای خونه تکونی و هم خرید حبوبات و سبزیجات و پختن و فریز کر ...

منم سبزی اش  دلمه و قورمه سبزیمو همون وقتا قبل خونه تکونی پاک میکنم میشورم بعد میزارم تو سبزی خرد کنی و بسته بندیش میکنم و میزارم تو فریزر

هربار درش میارم مث سبزی تازه س :)