2777
2789
عنوان

با خواهر دو رو چیکار کنم خانوما

163 بازدید | 14 پست

عمه هام سر دنیا اومدن بچه ی من زنگ نزدن تبریک بگن 

عید می خواستم برم بزرگترن عید دیدنی .توی سرم زد نه حق نداری خونه هیچ کدوم بری وقتی بهت زنگ نزدن دعوتت کنن .سبک بازی در نیار بهت بی احترامی کردن 

من بهش گفتم خب باشه خودت پس چرا میری خونه های عمه و عمو مگه نمی گی به من احترام نزاشتن من خواهر تو نیستم؟ چرا میری 

میگه من رو دعوت می کنن 

منم گفتم اونا دعوت کنن تو چرا میری پس من برات مهم نیستم 

پای من رو از همه جا بریده بعد خودش خونه ی همه اشون میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظر من خواهر شما کار اشتباهی نکرده 

اونا به بچه شما زنگ نزدن خواهرت نره خونشون اصلا ربطی به هم ندارن شما حق دارین دلخور باشین اما تو این مورد خواهرتون نباید دخالت کنه . دورو نیست والا 

عزیزم به نظر من خواهر شما کار اشتباهی نکرده اونا به بچه شما زنگ نزدن خواهرت نره خونشون اصلا ربطی به ...

سه سال از این جریان گذشته 

من نمی تونم از همه توقع کنم باید به من زنگ بزنید 

من روابط رو قطع کنم سخت بگیرم به همه که چی بشه

تبریک گفتن ادم ها سلیقه ای هست 

دو رو ك نيستولي درست گفته خبنه دعوت شدي نه پيشت اومدت

پس چرا خودش میره ؟

مگه من خواهرش نیستم 

بعدم سه سال گذشته من کش بدم قطع رابطه کنم که یه تبریک نگفتن به همه ی عمه عمو هام قطع رابطه کنم؟

پس صلی رحم چی میشه؟ از من بزرگترن 

سه سال از این جریان گذشته من نمی تونم از همه توقع کنم باید به من زنگ بزنید من روابط رو قطع کنم سخت ب ...

عزیزم در صورتی قطع رابطه فایده ای داره که بقیه از جمله پدر و مادر و همین خواهرت پشتت باشه

مدام‌گله کنن و یا از هر راه دیگه ای ناراحتی تو رو به عمه ها برسونن

پس چرا خودش میره ؟مگه من خواهرش نیستم بعدم سه سال گذشته من کش بدم قطع رابطه کنم که یه تبریک نگفتن به ...

مراوده اون ربطي به شما ندارع.

منم خودم قطع رابطه كردم

صبله رحم خونه رفتن نيست

خبر داشتن از احوال هست

💕

سه سال از این جریان گذشته من نمی تونم از همه توقع کنم باید به من زنگ بزنید من روابط رو قطع کنم سخت ب ...

منکه نمیگم به کسی سخت بگیرید 

میگم اینکه عمه برای بچه شما زنگ نزده دلیل نمیشه که خواهرتون باهاشون به خاطر بچه شما قطع ارتباط کنه شما حق دارید از عمه دلخور باشین اما نباید از خواهرتون دلخور باشین چون برادرزادشونه به هر حال و این موضوع ربطی بهش نداره به شما یه توصیه کرده میخواین گوش بدین میخواین ندین 

عزیزم در صورتی قطع رابطه فایده ای داره که بقیه از جمله پدر و مادر و همین خواهرت پشتت باشهمدام‌گله کن ...

حرف منم همینه 

مامانم و خپاهرم دارن میرن توی جمع هاشون اوناهم با من مشکلی نداره قهر که نیستن تبریک نگفتن 

من موندم توی مناسبت ها تک و تنها بعد خودشون همه جا میرن 

دیدگاهشونم اینه سه ساله تو سبکی یادت رفته بهت زنگ نزدن 

منکه نمیگم به کسی سخت بگیرید میگم اینکه عمه برای بچه شما زنگ نزده دلیل نمیشه که خواهرتون باهاشون به ...

خب منم دلخور نبستم دیگه منم میگم خواهرم بره بیاد 

دارم مبگم سه سال گذشته من تکون می خورم برم خونه عمع عمو یا زنگ می زنم اینو می کوبه توی سر من که سبکی 

بهش گفتم اگه برات مهم بود چرا خودت میری میای زنگ میزنی بهشون مگه من خواهر تو نیستم مگه اونا به من بی احترامی نکردن هب تو هم نرو بیا دیگه 

خب منم دلخور نبستم دیگه منم میگم خواهرم بره بیاد دارم مبگم سه سال گذشته من تکون می خورم برم خونه عمع ...

خب اینکارش که همش اینو میگه که اشتباهه 

ولی از روی دورویی نیست به دل نگیرین هیچ خواهری بد خواهرشو نمیخواد من خودم گاهی اوقات رفتارهایی کردم که به خواهرم میگم نکنه چون میخوام اون از من سرتر باشه 

ولی اینجا دیگه به حرف خواهرتون گوش ندین به نظرم