2777
2789

خواهرشوهرم یکسره دنبال عیب ایراد ازمنه تا پدرشوهرم مادرشوهرمو پر کنه یکسره هم پشتم حرف میزنه کم محلی وبی احترامی هم حد نداره باید چیکار کنم شوهرم میگه باید مدرک جمع کنیم تا حرفاشو نتونه انکار کنه 

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون باید عقل داشته باشن باید بفهمن آدمی که دائم در حال غیبت و بدگویی هس نرمال نیست و همه چیز برمی ...

متاسفانه نداره شوهرم پشتمه

متاسفانه نداره شوهرم پشتمه

همین که شوهرت پشتته عالیه سعی کن رابطتت با شوهرت خوب نگه داری و در رابطه با اونا با سیاست رفتار کنی 

والا خواهر شوهر مادرشوهر منم خیلی پشتم گه خوری میکنن و تهمت میزنن ولی چه میشه کرد من مسئول مشکلات روانی اونا نیستم 

همین که شوهرت پشتته عالیه سعی کن رابطتت با شوهرت خوب نگه داری و در رابطه با اونا با سیاست رفتار کنی ...

من اصلا با خواهرشوهرم حرف نمیزنم حتی سلام