2777
2789

خدایا چرا منو از دخترم جدا کردی چرا منو قسمت یه آدم بی لیاقت کردی حالا با بچه تو شکمم چکار کنم فقط نگید بنداز ک من نمیتونم با یک شوهر افسرده دیوانه دمدی مزاج 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت افسردست که افسردس به جهنم😐من هرگزهمچین دعایی نمیکنم دعامیکنم ازهمین امشب به بعد خوشبخت شی❤️

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بری چکار؟

تا همین چند روز پیش حالش خوب خوب بود تا شنید باردارم دیوانه شد تا دو روز به. کرد گفتم چرا اینطوری می‌کنی گفت بچه نمی‌خوام تو رو هم نمی‌خوام من بزور دارم این زندگی تحمل میکنم ولی افسردگی داره  هر شش ماه دیونه میشه بعد خوب خوب میشه  من نمی‌خواستم  تحمل یک تنش دیگه نداشتم زدم از خونه بیرون بچمو نداد 

تا همین چند روز پیش حالش خوب خوب بود تا شنید باردارم دیوانه شد تا دو روز به. کرد گفتم چرا اینطوری می ...

متاسمانی بچه اهرم فشار مرد ناسالمه اگر نه مادر رو چجور از بچه جدا کنی.... هم بچه آسیب میبینه هم دل اون مادر کبابها خدا نگذره از هر مردی که با بچه زنش رو آزار میده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
صب زود برگردد خونت اگه قهری شیطون لعنت کن اشتی میکنید اگه قهر نیستی دخترتم با خودتت ببر

اون قهره اونه ک منو پس زد دو روزه نگاهم  گفتم میرم هیچی نگفت داشتم میرفتم حتی نگفت  نرو