2777
2789
عنوان

سقط جنین و بارداری دوباره

105 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من هشت بهمن سقط داشتم و دوباره یه ماه و نیم بعدش باردار شدم الان اگه دکتر ازم پرسید آخرین پریودی ؟باید تاریخ خونریزی سقطم همون هشتم و بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قبلی هم نمی‌خواستم سقط کنم یه دفعه به خونریزی افتادم

ان شاالله این بمونه براتون عزیزم..🌷

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

عزیزم هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه.

رفتم دکتر اصلا گیجم کرده بهش میگم تاریخ سقط من یعنی آخرین خونریزیم همون برج ۱۱بوده دیگه خونریزی نداشتم تا الان برگشته آخرین  تاریخ پریود قبل سقطم و ازم می پرسه و حساب می‌کنه هر چی میگم من از برج نه دیگه پریود نشدم همون برج ۱۱خونریزیم بوده و بعد باردار شدم دوباره گوش نمیده به نظرت من اشتباه میکنم یا اون دکتر ؟دکترم و عوض کنم بهتر نیست؟ 

رفتم دکتر اصلا گیجم کرده بهش میگم تاریخ سقط من یعنی آخرین خونریزیم همون برج ۱۱بوده دیگه خونریزی نداش ...

اره به نظرم عوض کن.

بتا دادی؟ اگر دادی چه تاریخی و چند بوده.

دکترت احتمالا فکر کرده سقط نشده.

اگر تهرانی میخوای برو تحت نظر دکتر من باش خیلی خوب وباتجربه و مسئولیت پدیده از ۹۵ تحت نظرش هستم و زایمان هم داشتم و الانم باز پیش ایشونم.

مطبش هم دولت آباد شهر ری هستش هم میدون منیریه.

اسمش سیده مونا محمدی هستش.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم