2821
2789

که فکر منافع خودش نباشه وخدایی ویزیت کنه 

میخوام دکتر بچم عوض کنم چون خیلی پولکی هست ماهی پنجاه میزاره رو ویزیت 

واینا یه کنار اصلا درمان براش اهمیت نداره 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

دکترای غدد شیراز عالین 

یکیش فامبلیش دقیق یادم نیس بذار سرچ کنم 

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکتر سوید درجه یک 

دکتر دباغ منش

دکتر شمس

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

دکترای غدد شیراز عالین یکیش فامبلیش دقیق یادم نیس بذار سرچ کنم

باشه عزیزم بگو 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

دکترای غدد شیراز عالین یکیش فامبلیش دقیق یادم نیس بذار سرچ کنم

باشه عزیزم بگو 

دکتر مروج شیراژ

البته شاید نوبت نده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
باشه عزیزم بگو

بالا گفتم 

این ۳تا عالژن عالین

مشکل بچه چیه؟

قد و وزن 

دکترحبیب شیراز

دکتر بچها منم حبیب هست اما متاسفانه چون جا افتادن دیگه اصلا اهمیت نمیدن فقط پول 

بچت چند سالشه،و مشکلش چیه چون دختر منم کم کاری تیروئید از بدو تولد داره

قد و وزن 

بالا گفتم این ۳تا عالژن عالین

مرسی عزیزم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز