2777
2789
عنوان

نوزادم از گریه زیاد غش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخاله منم تا دوران ابتدایی ک مدرسه میرفت همین بود حتی وقتی میخندید کبود میشد غش میکرد همینطورم وقتی گریه میکرد الان یه کاربری گفتن ممکنه از کم خونی باشه دخترخالمم کم خونی شدید دارن شاید واقعا ربط داشته باشه.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
عزیزم شاید یه چیزیش باشه دل دردی چیزی نگذر از کنار همچین مسئله ای و برو پزشک بهش بگو بعدم چرا میزاری ...

نه من تا اونجایی که امکان داره نمیزارم گریه کنه حتی کمی هم لوس شده سر این قضیه

ولی بعضی اوقات زمین میخوره یا خوابش میگیره دیگه گریه میکنه و بلافاصله میرم سمتش اما بعضی وقتا نمیشه جلوشو گرفت

کمبود آهن داره دختر دوستمان همینطور بوده آهنش و بگو دکتر بررسی کنه همچنین ذخیره آهنش و

اره اتفاقا یکی از دکترا همینو بهم گفت

گفت ممکنه از کمبود آهن باشه واسه همین شربت آهنشو عوض کرد دوز بالاتر نوشت اما بی تاثیر بود