2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرماخورده بیشتر دکتر ببر تب نباید حساسیت فصلی باشه شاید بدنش خدایی نکرده عفونت کرده

نمیدونم تامیخادمریض شه اول تب میکنه

بایدامپول تب بزنه تاتبش رفع شه

بردم گفت اگه استاکنترل نکردبایدامپول بزنیم که امپول زدالان تبش خوبه 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
نمیدونم تامیخادمریض شه اول تب میکنهبایدامپول تب بزنه تاتبش رفع شهبردم گفت اگه استاکنترل نکردبایدامپو ...

دستمال آب کشیده بزار کف پا زیر بغل 

هرجور آمپولی هم باشه عوارض داره ، یه چکاب کامل ببر تقویت کننده براش بخر ، بدنش ضعیفه

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

لطفا بخور داغ (میتونید نمک طبیعی یا پونه یا گل ختمی یا مرزنجوش  اضافه کنید به اب)

آب لیموی تازه همراه کمی عسل

آب سیب زرد

کته ماست با سیر و اویشن

زردچوبه در آب 

اینا خیلی خیلی کمک می‌کنه به دفع سموم از بدن

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

دستمال آب کشیده بزار کف پا زیر بغل هرجور آمپولی هم باشه عوارض داره ، یه چکاب کامل ببر تقویت کننده بر ...

ای خدانگوامپول عوارض داره که دلم میگیره خیلی میشنوم ازاطراف ولی چیکارکنم اگه نزنم که ازدست میره بچم

بازم ممنون عزیزم حتمااینکارارومیکنم دستت دردنکنه❤️

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم