2777
2789

عزیزم این چیزا شخصیه 

ببخشید ولی وقتی قلب جنین میزنه پنهونکاریا واسه چیه 

والا اگه غیر این باشه بقیه هم باشما خوشحالی کنن

اونی که بیشتر از ما خوشحاله ، زندگیش اسونتر نیست ٬فقط یاد گرفته چجوری با مشکلاتش کنار بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میخوایی مخفی کنی؟

معمولا تا پایان ماه پنجم کسی زیاد متوجه نمیشه البته هر فرد متفاوته بعضیا از ماه سوم شکمشون میاد جلو بعضیا هم نه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

تا همین الانم خیلی بوده.بستکی بع بدنت داره.و نوع پوششت.مثلا من یه جاهایی با همون مانتو میشینم.یه. جام با تی شرت.خب معلوم مشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

من خودم به شخصه میخوام بعد دوماه بگم...بیشتر نظرم رو غربالگریه،بعد اینکه انجام شد بگم.توم بگو به نظرم،که بهت نگن میزاشتی به دنیا میومد بعد میگفتی😲😲😲

تیکر تولد یکسالگیه پرنسسمه👸

درک نمبکنم اینایی رو بارداریشونو پنهون میکنن.حالا باز تا شنیدن قلب جنین توجیه داره خب میخوام مطمئن شن

شما الان انگیرت چیه از پنهون کردنش؟

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون

اصن کلا تو فامیل وقتی میشنوم کسی تا ماه چهارو پنج نگفته که باردار هست کلا نظرم راجبش عوض میشه.چقد بارداریو بعضیا برا خودشون بزرگ میکنن

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون
اصن کلا تو فامیل وقتی میشنوم کسی تا ماه چهارو پنج نگفته که باردار هست کلا نظرم راجبش عوض میشه.چقد با ...

ما یکی از فامیلامون یکسال بود رفتو امد نمیکرد با خانواده خودشو خانواده شوهرش بعد یه بچه دونارو برداشتن بردن خونه پدرمادرا که این بچمونه

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟