2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

80 بازدید | 8 پست

میگن اگه برای هم دعا کنیم حاجت روا میشیم

خانوما خیلی دلم گرفته.. یه اشتباهی کردم الانم واقعا پشیمونم فقط دعا کنید اتفاقی نیفته..

مادرم از غصه داره گریه می‌کنه منم بغض گلومو پر کرده نمیدونم تا کجا باید جواب حماقتامو بدن

خودمم حالم بهتر ازش نیست.. از شدت استرس و اضطراب مدام راه میرم و به خودم می‌پیچم

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله حل میشه

همین الان اشکم جاری شد🥲

میگن موقع دل شکستگی دعا کنی جواب میگیری. منم الان دلم شکسته. انشالله هر گره ای داری خدا باز کنه

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅

این نیز بگذرد

درست میگین. اما متاسفانه برام مهمه چطوری بگذره🥲 

ممنونم از اینکه تاپیکمو خوندین حاجت روا بشین

براتون صلوات فرستادم و دعا کردم.

انشاالله به حق باب الحوائج موسی بن جعفر حالتون بهتر بشه.

میشه دعام کنید

برای ظهور و همدیگه دعاکنیم 💐.

اگر تونستید به تاپیک آخرم سربزنید ممنون 

براتون صلوات فرستادم و دعا کردم.انشاالله به حق باب الحوائج موسی بن جعفر حالتون بهتر بشه.میشه دعام کن ...

عزیزم برات دعا کردم. هم دردیم 🥲