2777
2789

خیلی تعریفشو شنیدم توی تاپیکاهم هست 

اما منظور اینه فقط حالشون خوب شده؟ یا چیز فیزیکی هم وارد زندگیشون شده؟

تجربه هاتون بگین مرسی

لایکم کنید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

به منم بگید🥺

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیزیکی فقط با تلاش به دست میاد و حرکت

شکرگزاری یا تئوری جذب شاید بتونه تاثیر داشته باشه ولی نه مستقیم 

من خودم موقع نماز شکرگزاری میکنم و واقعا هم حالم خوب میشه هم برکت بیشتری داره زندگیم

بزرگ شدن و در عین حال کودک ماندن کار سختیه و کمتر کسی فک کنم متوجه منظورم بشه .! کاربری دیگه ام : @زهوریم هست که فعلا غیرفعال است✨

من بعصی خواسته هام رو همش نگرانشونم نمیتونم رها باشم به نظرت چیکارکنم تو اینطور بودی؟

تا زمانی ک نگران باشی نمیرسی چون با نگرانی انرژی منفی میفرستی. من خواسته هایی داشتم ک دور از ذهن بود و اگر بخواهی چیزی جذب کنی شرط اولش اینه ک ذهن قبولش کنه. من خواسته هایی داشتم ک ذهنمم قبول نمیکرد ک بشه برای همین می نوشتم سپاس گزارم ب گونه ای که فکرشو نمی کردم فلان اتفاق افتاد. بعد چند وقت نوشتن ذهنمم قبول می کرد ک انجام شده