2777
2789

قدم۱۵۷وزنم۱۱۵

۲۶سالمه

میتونم وزنمو برسونم به شصت؟شکم و بازوهام جمع شه

لطفا اگه تجربه واقعی دارید بگید ممنون

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز روغن و کرم بزن از گردن تا نوک پا کلاژن پودری بخور آب یخ دوش بگیرید وگرنه پوستت باهات راه نمیاد

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

اره عزیزم چرا نتونی

این همه ویدیو تو اینستا هست که از وزن های بالاتر از وزن تو به وزن های پایین رسیدن

فقط مسیر سختی رو در پیش داری باید صبور باشی و ادامه بدی

حتما هم باید ورزش کنی و بدنسازی بری

سنت برای لاغر کردن خوبه 

اگر دست دست کنی برسی به سی سالگی ، به نظرم لاغر کردن سخت تر از الانت میشه

من خودم ۲۵ سالگی فقط با فعالیت کم شدم 

الان ۳۴ سالگی میخوام رژیم بگیرم ببینم چی میشه ، چون دیگه با فعالیت کم نمیشه 

البته بدنها متفاوته ولی گفتم که تزاری دیر بشه

اره من خودم چاق بودم لاغر شدم البته من مکمل لاغری مصرف کردم

اسمش چیه؟

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن