2777
2789

نظرتون در مورد mvm 110 سه سیلندر چیه؟

تو نت نوشته موتوری قوی نیست ولی من شرایطم اینه که

تقریبا ۵۰۰ پول دارم

همسرم یه ماشین قابل قبول داره که برای سفر و جاده و مهمونی لنگ نمونیم

خودم از طرف شرکت سرویس دارم و استفاده زیادی از ماشین نمیخوام بکنم

احساس میکنم اگه مثلا با توجه به شرایطم ۲۰۶ بخرم پول رو از بین بردم

دلیل اینکه یهو تصمیم گرفتم ماشین داشته باشم اینه که هم وسیله لازمه برای زیر پا، هم به لطف فوت پدرم زیاد میرم سرخاکشون

حالا نظرتون چیه در مورد mvm110  سه سیلندر چیه؟

ممنون میشم اگه کسی هم داشته از تجربه‌ش به من بگه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ۲۰۶ بخر ام وی ام نه وسیله اش هس نه ماشین خوبیه اگر بخری اندازه خودش باید خرجش کنی صاحب اخرشم خو ...

در مورد فروشش اگه ماشین بی‌آزاری باشه با توجه به استفاده کمم حداقل ۵ سالی نگهش‌میدارم

بعدشم میندازمش زیر پای هرچی راننده نوآموز تو اطرافمه

حتی با توجه به شرایطم بهتر نیست یه چیز ساده بگیرم و تو این رشد عجیب طلا بقیه رو طلا آب شده بخرم؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
الان این پول نقد تو بانکته؟

بله

به نظرم یه کوییک صفر بخر یه عمر راحتی هزینه تعمیرات احتمالیش هم کمه

آخه استفاده ندارم به اون صورت

فقط میخوام ببینم کسی mvm 110 داشته اونم سه سیلندر،یا خودش یا اطرافیانش

نظر آدمی که واقعا این ماشین رو داشته میخوام بدونم

در مورد فروشش اگه ماشین بی‌آزاری باشه با توجه به استفاده کمم حداقل ۵ سالی نگهش‌میدارمبعدشم میندازمش ...

وقتی با سرویس میری سرکار شوهرتم ماشین خوب داره به نظرم پولتو خراب نکن برا ماشین

وقتی با سرویس میری سرکار شوهرتم ماشین خوب داره به نظرم پولتو خراب نکن برا ماشین

آخه برای سر خاک رفتن نیاز دارم

دقیقا برای همین میخوام ماشین ارزون بردارم، والا اینقدر از دنیا بریدم برام مدلش و اینا مهم نیست، فقط کارم رو راه بندازه کافیه

میتونمم یه پراید بردارم ولی باید ۱۰۰ بیشتر خرج کنم و اونم مدل پایین باشه

آخه برای سر خاک رفتن نیاز دارمدقیقا برای همین میخوام ماشین ارزون بردارم، والا اینقدر از دنیا بریدم ب ...

ما خودمون اگه تاپیکام بخونی یه مدته گیر ماشین خریدنیم۲۳۰پول داریم پول تو کارت مونده. صدتا ماشین دیدیم که همه مورد داشتن. شوهرم میگه دستمون همش باید تو خرج باشه.  ولی من شوهرم ماشین نداره. خستم. دلم همون ماشین مدل پایین درو داغونا رو میخواد حتی. شما بخوای مدل پایین برداری شوهرت ایراد نمیارهــ

ما خودمون اگه تاپیکام بخونی یه مدته گیر ماشین خریدنیم۲۳۰پول داریم پول تو کارت مونده. صدتا ماشین دیدی ...

چرا والا

خیلی فشار میاره که ام وی ام نه

لااقل پراید یا تیبا بخر

ولی من میگم خب بخوام ۳۵۰ خرج کنم بقیه پولم میذارم روش لااقل ۲۰۶ میگیرم

راستش میخوام با اون پول بعد سال بابام براش خیرات و رد مظالم و اینا کنم

ببینم اگه به کسی بدهی داشته که بعید میدونم اون رو بدم که اونور چیزی به گردنشون نباشه

چرا والاخیلی فشار میاره که ام وی ام نهلااقل پراید یا تیبا بخرولی من میگم خب بخوام ۳۵۰ خرج کنم بقیه پ ...

خدا رحمتشون کنه. به نظرت من چکار کنم با این ۲۳۰پول تو کارت. بخدا کم مونده روانی بشم. اگه دست خودم بود همون ماشینهای مدل پایین یکی برمیداشتم ولی تنهایی میترسم برم خرید کنم. شوهرمم دیوونم کرده انقد ماشین دیدیم فقط ایراد میاره. تمام عید خونه نشستیم

خدا رحمتشون کنه. به نظرت من چکار کنم با این ۲۳۰پول تو کارت. بخدا کم مونده روانی بشم. اگه دست خودم بو ...

سلامت باشی

دعا کن زودتر نوبت رفتن منم بشه و به بابام ملحق شم

راستش به نظرم با این پول و سطح توقع همسرت ماشین گیرنمیاد فعلا

مردا مثل ما نیستن که بذارمشون تو عمل انجام شده و باهاش کنار بیان، سرخود بخری بیچاره‌ت میکنه، هرچی بشه میگه تو کردی دیگه از کولت پایین نمیاد

ببین من نمیدونم واقعا ماشین میدن یا کلاهبرداریه، ولی تو دیوار دیدم ماشین قسطی میفروشن ولی گرونتر از قیمت واقعی ماشین

میخوای یه پرس و جو بکن ببین راسته یا نه