2777
2789

من الان تو یه موقعیتم که سردرگمم و قبلا خیلی چیزا سر احساسم و اتفاقات به حدر دادم

خاستگار که هیچ بگذریم یادم به تجربیاتمم از خاستگاری هم میاد حالم بد میشه اینقدر که تحقیر کر

پسراییم که خودشون میان جلو آتشین میان بعد من تا میام تو دلم( دارم میگم دلی نه زبانی) روشون حساب کنم عقب میکشیدن یا جدیدا با یه پدیده گردن نگیری تو فقط رفیق یا دوست بودی دارم مواجه میشم یهو هرکی هم منو دوس داشت کشید عقب عین ی تسخیر شدن 

عاطفی اگ ادم حالش خوب نباشه دانشمند هم باشه از پا درمیاد اما اگ ادما تو اون مورد حالشون خوب باشه فقیرم باشن دلشون حداقل ب گرمی وجود کسی گرمه (خاطرات چند نفری که خوندم این بود هیچی نداشتن دلشون ب همون یه نفر خوش بود اومدن بالا)

خلاصه که من ژینو ۲۵ ساله کم اوردم یعنی موضوعات عاطفی حتی باعث شد نتونم رشته خفنی هم ک دانشگاه داشتم ادامه بدم اون موقم به فنا رفتم و نگم بقیشو...

بازم الان درگیر درگیر درگیر یکی دیگ خسته شدم💔 منی ک اینجا دردو دل نمی‌خواستم بکنمم کم اوردم

خوب باش ولی ساده نه🎀

از رو حرفات حس ناقص بودن و نیازمندی میدی بنظرم مشکلت اینه. 

احتمالاً مستقل هم نیستی

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از رو حرفات حس ناقص بودن و نیازمندی میدی بنظرم مشکلت اینه. احتمالاً مستقل هم نیستی

بودم الان نه 

پیش تراپیست هم رفتم گفت طبیعیه سنته که به جنس مخالف نیاز داشته باشی که باشه تو این سن 

خوب باش ولی ساده نه🎀

بخاطر این که حال خوب یا بدت بستگی ب وجود یک عشق و مرد داره تو زندگیت بضیا دست خودشون نیست این مدلی هستن بقیه نمیتونن براشون کاری کنن خود طرف باید با مشاور صحبت کنه چون این ی خلا هست که همیشه بوده باید درستش کرد

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بودم الان نه پیش تراپیست هم رفتم گفت طبیعیه سنته که به جنس مخالف نیاز داشته باشی که باشه تو این سن

تو سیر تکامل پول در نظر نگیری استقلال در نظر نگیری یک راست بری سر عشق این چرخه ناقصه

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
بخاطر این که حال خوب یا بدت بستگی ب وجود یک عشق و مرد داره تو زندگیت بضیا دست خودشون نیست این مدلی ه ...

کمبود که دارم درسته با تراپیست حرف زدم گفت برای سنت عادیه البته من تا قبل از اینکه  حد خیانت پدر به مادرم بفهمم اینطوری نبودم اونجا ضربه بدی خوردم از اونجا شروع کردم پسرارو راه دادن ۱۸ سالگیم

خوب باش ولی ساده نه🎀

آدمای خوبی سراغت نمیان ،ببین بخوایم واقع بین باشیم پسرایی که میان شماره میگیرن یا خودشون میان جلو بیشتر دید جنسی دارن و اگر تو واسه خودت حد و حدود داشته باشی میکشن عقب چون میبینن نیازشون برآورده نمیشه و به قول خودت میگن فقط دوست باشیم، این کاپل هایی که میبینی خیلیییی خوبن دلیلش اینه که اول یه شناخت دوری از هم داشتن، بعدشم دلیل اصلی نزدیک شدنشون این بوده که از اخلاق هم خوششون اومده و جذب رفتار هم شدن،، دومین مسئله ای هم که میخوام بگم اینه که انقد ضعیف نباش که فکر کنی اگر مسئله عاطفی نداشته باشی پس زندگیت فلجه و این خیلی بده که بخاطر چنین موضوعی نمیتونی زندگیتو هندل کنی و به قول مثلا رشته دانشگاهت رو ادامه ندی! این نشونه ی اینه که تو اصلا خودتو دوس نداری برای خودت ارزشی قائل نیستی و منتظری که یه نفر بیاد و اون ارزش رو به تو بده که خب این محاااله 

تو سیر تکامل پول در نظر نگیری استقلال در نظر نگیری یک راست بری سر عشق این چرخه ناقصه

یه طوری حالم گره خورده به اینکه از لحاظ عاطفی خوب باشم تا بتونم تلاش کنم برای استقلال

حالا چرا از لحاظ عاطفی 

چون قبلا صدمه ضربه زیاد خوردم و زخمام خوب نشده و همیشه حالم بده نیاز دارم یکی باشه

البته دو سال کسی جدی نگرفتم امسال اومدم دوباره یکی جدی بگیرم اونم یهو تغییر کرد

خوب باش ولی ساده نه🎀

آدمای خوبی سراغت نمیان ،ببین بخوایم واقع بین باشیم پسرایی که میان شماره میگیرن یا خودشون میان جلو بی ...

خیلی قشنگ گفتی

ادما خوبی نیومدن

کساییم که اومدن من حد مرز داشتم اولش تا مدت ها کنار میومدن حتی تا تجاوز هم رفت  اما بعدش خسته میشدن شایدم من خوب نبودم

همونام ک اول از اخلاق بعد مدتی دنبال مسائل دیگ رفتن انگار نه انگار از عشق میگفتن 

بعد اگر تایپیکامو بخونی بفهمی من چ رشته ایی به خاطر احساسم از دست دادم شاید فک کنی با یه ادم فاقد ... اما من به شدت احساساتیم و انگار همش باید یکی حس خوب بودن بهم بده چون قبلا ضربه خوردم خلأ این ضربه پر نشده و مادرم و پدرم تو این خلا بی تاثیر نبود

خوب باش ولی ساده نه🎀

الان شما تنهایی و دوست داری ازدواج کنی با وارد رابطه بشین؟

بله

من الان یه ادمیم پر از زخم یه خلا بزرگ دارم تو روحم اونم اولش شروعش با شنیدن ویسای بابام با زنی ک چندسال باهاش بود شروع شد بعد با فشارای مامانم و اضطراباش ک در حد فلانیم نشدی ادم خوب سمتت بیاد 

رفتم تو رابطه متاسفانه اولیش وحشتناک دومی برا فراموش کردن یه دور تراپی رفتم بهتر شدم بعد خاستگار اومد چندتا کلی تحقیر این بینم من از رشتم انصراف داده بودم حالم باز برگشت دوباره یکی هفت ماه اصرار کرد باهاش اوک شدم بعد وابسته شدنم... باز خلا درست شد تا الان خوب نشدم بازم امسال ... و همین لحظه زندگیم فلج شد انگار 

خوب باش ولی ساده نه🎀

بلهمن الان یه ادمیم پر از زخم یه خلا بزرگ دارم تو روحم اونم اولش شروعش با شنیدن ویسای بابام با زنی ک ...

همش درست میشه نگران نباش

دست خودته تصمیم خودته

میتونی خودت نجات بدی از این وضعیتت قول میدم

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم