2777
2789

خانوما من چند وقتی میشه لبه ی چپ واژنم خشکی میزنه و روش پوست نازکی خشک میشه که اگه با ناخون ور برم کنده میشه و بعد پوسته ی جدید شکل میگیره ، کسی بوده اینطور شده باشه ؟ 

راه درمانش چیه ؟

و سوال بعدی اینکه درسته که میگن واژن با افزایش سن حجیم تر میشه ؟؟

من ۳۱ سالمه

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خشکی واژن می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد، از جمله کاهش سطح هورمون استروژن، تغییرات هورمونی، یا حتی استفاده از محصولات تحریک‌کننده. برای درمان، معمولاً کرم‌های استروژن موضعی، روان‌کننده‌ها، یا مشاوره با پزشک متخصص زنان توصیه می‌شود. اگر این مشکل ادامه‌دار است، بهتر است با پزشک مشورت کنید تا علت دقیق مشخص شود.

در مورد سوال دوم، با افزایش سن، تغییرات هورمونی می‌تواند باعث کاهش کلاژن و نازک شدن دیواره‌های واژن شود، اما حجیم‌تر شدن واژن معمولاً اتفاق نمی‌افتد. در واقع، واژن ممکن است کمی کوچک‌تر و خشک‌تر شود و خاصیت ارتجاعی خود را از دست بدهد[ این تغییرات طبیعی هستند و می‌توان با مراقبت‌های مناسب یا درمان‌های پزشکی از شدت آن‌ها کاست

پاسخ هوش مصنوعی.

جواب هوش مصنوعی

چیزی که تو توصیف کردی—خشکی، پوسته‌ی نازک که کنده میشه و پوست جدید در میاد—ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه، از جمله:

• گاهی پوست اطراف واژن هم مثل جاهای دیگه دچار خشکی یا حساسیت میشه، به‌خصوص با لباس زیر تنگ، صابون‌های معطر یا شست‌وشوی بیش از حد.
  • مثلاً به شوینده‌ها، پد بهداشتی، صابون‌های بدن یا ژل‌های بهداشتی حساسیت پیدا کرده باشی.
  • بعضی عفونت‌ها می‌تونن باعث تحریک خفیف و پوسته‌ریزی بشن، حتی بدون خارش یا ترشح زیاد.
  • بیماری نادری که باعث سفید شدن و نازک شدن پوست ناحیه تناسلی میشه. با خارش یا حساسیت همراهه. لازمه توسط پزشک معاینه بشی.
  1. لباس زیر نخی بپوش و از لباس تنگ اجتناب کن.
  2. ناحیه رو با آب ولرم و بدون صابون یا با شوینده‌های مخصوص ناحیه تناسلی بشور.
  3. پماد مرطوب‌کننده بدون عطر (مثل وازلین یا بالم‌های مخصوص واژن) استفاده کن.
  4. اگه بهتر نشد، حتماً متخصص زنان یا پوست ببینه. شاید نیاز باشه نمونه‌گیری بشه.

این باور درست نیست. در واقع، اتفاقی که معمولاً با افزایش سن می‌افته (مخصوصاً بعد از یائسگی)، کاهش حجم بافت‌های واژنه، نه افزایش.

✅ اما در سن ۳۱ سالگی، هنوز در دوران جوانی هستی و تغییر قابل توجهی از این نظر نباید رخ بده. عواملی که روی ظاهر واژن تأثیر دارن:

• سطح هورمون استروژن
  • زایمان طبیعی
  • کاهش یا افزایش وزن
  • ورزش (مخصوصاً تمرینات کف لگن)

اگه بخوای دقیق‌تر راهنمایی‌ت کنم، می‌تونم کمک کنم بدونی دقیقاً چه نوع مرطوب‌کننده یا درمانی لازمه (مثلاً پماد بتامتازون، کرم واژینال استروژنی، یا کرم مرطوب‌کننده ساده). فقط لازمه بدونم:

• خارش یا سوزش هم داری؟
  • ترشح غیرعادی یا بوی خاصی حس کردی؟
  • این حالت فقط در یک نقطه‌ست یا جاهای دیگه هم هست؟

به کسانی که به همه چیز شک دارند احترام بگذارید ؛ آن ها عمیقا یک بار مرده اند💀

باید بری دکتر اره درسته هر چی سنت بالاتر بره اونجات بزرگتر میشه مال منم اینجوریه

پس به زایمان و اینا ربطی نداره ؟

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
نه عزیزم چه ربطی داره

آهان ، آخه دوستم میگفت بعد از زایمان واژن خانوما کلفت تر و برجسته تر میشه ، ولی من زایمان نداشتم تا حالا 

واسه همین تعجب می‌کنم که واژنم این شکلی شده

یهو برام سوال شد واسه آقایون میشه یا ن 😁😁😁

واسه آقایون که فقط موقع انزال برجسته میشه و آماده میشه برای دخول

ولی مال خانوما همیشه کلفت و برجسته است انگار ، البته بعد از سن بلوغ و با توجه به افزایش سن منظورم بود