2777
2789

بزن ببین.حیفه اسپویل شه.عالی بود

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیر توی کارخونه اعلامیه گذاشته بود؟؟؟

اره.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ای خدا نکشتش چرا ایکار کرد؟

خیلی عصبانی شدم از دستش.

میخواست طرفو بترسونه .فکر نمیکرد اینجور بشه

گند زدا چ گندی الان قسمت جدیدش دیدم چقدر خودش ناراحت بود بخاطر کاری ک کرده

اره نکبت.من که اصلا قلبم درد گرفت🥲

امیر چرا اعلامیه گذاشت ؟خدا نکشتش اخه این کال بود گرد

درست متوجه نشدم اما شاید میخواست بابای شیرین گیر بیوفته این بره قهرمان بازی دربیاره نجاتش بده بابای دختره ازش خوشش بیاد