2777
2789
عنوان

بچه ها کسی فکر میکنه میخواد بمیره

88 بازدید | 18 پست

یک ماهه همش این فکر رو دارم. دردهای مختلف دارم. گردن درد؛ دست درد؛ سردرد؛ درد سینه، جدیدا دیدم بین زیربغل و سینه ام یک توده کوچیک هست، پشتمم درد میکنه

همش دکترم

دائم فکر می کنم میمیرم و همیشه فکر بچه هامم

این فکربچه هام داره دیوونم میکنه

میگم بدون من چیکار کنند؟ خیلی ناراحتم  

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوش درد و سرگیجه هم داشتم. هی دردهای مختلف

یک جا خوب میشه یک جا دیگه درد میگیره

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

یادش بخیر مامان منم همین توهم رو میزد رفت پیش روانشناس خیلی خوب اومد گفت تو بمیری شوهرت یه زن دیگه میگیره نگران نباش بچه هات در امانن🤣🤣🤣🤣وای یادم نمیره اینو

اینا همش فکر بیخوده برو پیش تراپیست

کاربری مال ۲ نفره🦥
خب بجا فکرو خیال برو یه چکاپ کامل خون ادرار مدفوع همچین امار آی ، هرچی باشه مشخص میشه

ام ار ای مغز و اسکن و...رفتم چیزی نبود

حالا گفتم برم آزمایش و ام ار ای گردن 

یادش بخیر مامان منم همین توهم رو میزد رفت پیش روانشناس خیلی خوب اومد گفت تو بمیری شوهرت یه زن دیگه م ...

دقیقا دردم همینه

میدونم بمیرم مادرشوهرم براش سریع زن میگیره ولی بچه هام چی

من کلی زحمت کشیدم برا زندگیم حالا وقت استفاده شد یکی دیگه میاد

یادش بخیر مامان منم همین توهم رو میزد رفت پیش روانشناس خیلی خوب اومد گفت تو بمیری شوهرت یه زن دیگه م ...

مادرتون خوب شد؟

دقیقا دردم همینهمیدونم بمیرم مادرشوهرم براش سریع زن میگیره ولی بچه هام چیمن کلی زحمت کشیدم برا زندگی ...

میدونی من ترس از مرگ داشتم

رفتم قبر خریدم برا خودم

اینقد حالم خوب شد که خدا میدونه

مرگ حقه بابا برا همه اتفاق میفته خدا بالا سر آدما هست

غصشو نخور تو کاری از دستت برا این چیزا بر نمیاد پس فکر بیخودی نکن تا زنده ای کیف زندگیتو ببر

کاربری مال ۲ نفره🦥
مادرتون خوب شد؟

اره بابا😁هنوز تعریف میکنیم میخندیم بهش 

میگیم ما که عاشقتیم ولی مرگ حقه نترس تو اینقد خوب بزرگمون کردی که خدایی نکرده نباشی هم خونت تو رگامونه و خدات بالا سر ما

کاربری مال ۲ نفره🦥
میدونی من ترس از مرگ داشتمرفتم قبر خریدم برا خودماینقد حالم خوب شد که خدا میدونهمرگ حقه بابا برا همه ...

بخدا یک درصد برا خودم نگران نیستم فقط بچه هام و اینکه من زندگی نکردم این سال ها فقط تلاش کردم الان وقت زندگیم شد دارم میمیرم

اره بابا😁هنوز تعریف میکنیم میخندیم بهش میگیم ما که عاشقتیم ولی مرگ حقه نترس تو اینقد خوب بزرگمون کر ...

خداحفظش کنه

بخدا یک درصد برا خودم نگران نیستم فقط بچه هام و اینکه من زندگی نکردم این سال ها فقط تلاش کردم الان و ...

نمیمیری

زندگی هم فکر میکنی قراره الان زندگی کنی

ما از بچگی متنظر آینده بودیم که فکر میکردیم خوشه و زندگی اصلی اونجاست

همین که تلاش کردی ینی زندگیت صد هیچ مارو میزنه🤍زنده ای باباااا نگرانش نباش پاشو یه دور بیرون بزن عظمت خدا رو ببین کیف ثانیه به ثانیه زندگیتو ببر

کاربری مال ۲ نفره🦥
نمیمیریزندگی هم فکر میکنی قراره الان زندگی کنیما از بچگی متنظر آینده بودیم که فکر میکردیم خوشه و زند ...

روزا حالم خوبه شبا دیوانه میشم