2777
2789

شاغلم ولی هدفی ندارم 

انگار یادم رفته چقد برای این شغل تلاش کردم تا بدست آوردم یا چیز هایی که الان دارم چقد تلاش کردم میدونم حتی اگر به بهترین هم برسم بازم راضی نیستم  و حوصله ندارم چه بیکار چه شاغل باشم خستمه  خداییییییا چمه ؟ 

دوستان خواهشا بگید چکار کنم به راهنماییتون نیاز دارم. یعنی افسردم؟؟؟  لطفا سوال دیگه نپرسید و فقط راهنماییم کنید چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی افسرده ایم؟

نمی‌دونم والا،من که نشخوار ذهنی هم خیلی دارم،واشه یه موضوع ساده و کوچیک هم به شدت ناراحت میشم در صورتی که از بقیه میپرسم میگن اینکه غصه خوردن نداره،اصن نمی‌دونم چمه

چون آدم مصممی نیستی.

هدف نداری!!! دقیقا نمیدونی از زندگی چی میخوای.

اگر میدونستی دقیق از عمر و جوانیت و از خدا چی میخوای، اگر چندتا هدف و ایده داشتی خییییلی پرانرژی بودی.

حای اگر انرژی هم نداشتی اینقدر حس پوچی نمیکردی.

سبک زندگیت خیلی اشتباهه. سستی و رخوت هم دنیا رو میگیره هم آخرت رو

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.