2777
2789
عنوان

خاک تو سر کسایی که😑

230 بازدید | 26 پست

میرن خاک هرمزو توبره میکنن

سگ بول کنه تو فرهنگ پایینتون 

همونایی که همه جا یادگاری مینویسن، تو جنگل منقل و بافورشونو راه میندازن و 90 درصدشونم از پنجره ماشین آشغالاشونو میندازن بیرون

گور به گورااااا

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

خاکه به چه دردشون میخوره؟

میدونستی خودشون میفروشن 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

توبره چیه؟

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاکه به چه دردشون میخوره؟میدونستی خودشون میفروشن

دیگه بدتر

الاناس که سکته کنم

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

درسته کار اونا خیلی زشته ولی طرز صحبت کردن و بی ادبی شما ۱۰۰درجه از کار اونها بدتر و شما با اونا هیچ ...

خیلی ممنون از دیدگاهتون ولی الان انقدر حالم بد هست که ادبمو فراموش کنم

توبره چیه؟

کیسه