2777
2789
عنوان

خاک تو سر کسایی که😑

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 26 پست
درسته کار اونا خیلی زشته ولی طرز صحبت کردن و بی ادبی شما ۱۰۰درجه از کار اونها بدتر و شما با اونا هیچ ...

حق داره واقعا ..من خودم خیلی صبورم ولی واقعا حقشونه .

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونا که کار اشتباهیی میکنن ولی شما ها اگه انقدر براتون مهمه هزاربرابر چیزی که مردم برمیدارن دولت میف ...

ببخشید من و شما چکار میتونیم بکنیم دربرابر دولت؟

همین که خودمون به طبیعت خودمون آسیب نزنیم خودش کلی کاره

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

اون بیشعورایی که پوشک بچه رو هم میندازت تو طبیعت رو بهشون اضافه کن

پوشک و نوار بهداشتی رو میندازن لب رودخونه😐

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

ببخشید من و شما چکار میتونیم بکنیم دربرابر دولت؟همین که خودمون به طبیعت خودمون آسیب نزنیم خودش کلی ک ...

فقط خواستم بگم چیزی که مردم برمیدارن دربرابر چیزی که دولت میفروشه عملا صفره....

فقط خواستم بگم چیزی که مردم برمیدارن دربرابر چیزی که دولت میفروشه عملا صفره....

بله اینو همه میدونن

اون بیشعورایی که پوشک بچه رو هم میندازن تو طبیعت رو بهشون اضافه کن

ی کلیپ بود پوشک بچشو همون پارچه مدفوعی رو توی حوض یه‌ ویلا میشست می‌گفت پول ویلا دادم 🤮

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

ی کلیپ بود پوشک بچشو همون پارچه مدفوعی رو توی حوض یه‌ ویلا میشست می‌گفت پول ویلا دادم 🤮

حالا باز طبیعت

هر جا رو کرایه میکنن، هزار جور آسیب میزنن و میگن پول دادیم

با یه خانواده ای رفته بودیم کاشان، هر رووووز ماشین لباسشویی رو روشن میکردن

بابت یه تاب شلوارک روشن میکردن

بچه هاش زدن پشتی هارو شکوندن

زرد آلو های کال خونه هه هنوز چاقاله بود، همه رو کندن خوردن

من امسال یه ماشین مدل بالا رو دیدم پوشک بچه رو از پنجره پرت کرد بیرون ..

پول هر چی بیاره، شعور و فرهنگ نمیاره

حالا باز طبیعتهر جا رو کرایه میکنن، هزار جور آسیب میزنن و میگن پول دادیمبا یه خانواده ای رفته بودیم ...

بیا اینم از این ...

آدم میمونه چی بگه