2777
2789
عنوان

مذهبیا بیان

118 بازدید | 13 پست

چی باعث میشه به حاجتمون نرسیم با وجود دعا و قران خوندن

نگین ب صلاح نیس سر همه چی این قضیه تکرار شه علتش چیه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق الناس

راضی نبودن پدر و مادر

مصلحت نبودن

امتحان الهی

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

هزار و یک دلیل میتونه داشته باشه

وقتش نشده

به صلاحت نیست

با اخلاص دعا نکردی

.

.

.

. و....

البته من خودمو مذهبی نمیدونم فقط سعی میکنم مقید باشم به دین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من یه همکار داشتم بهش گفتم ماشین میخوام.گفت هر روز دعای توسل بخون.یه مغازه زدیم جمع کردیم ضررم کردیما ولی الان دوتا ماشین داریم.

بعدم یادت باشه یه موقع هست میبینی تو اون دعایی که میکنی هیچ خیری نیست برای همینه نمیده.

یا اینکه چند تا مانع داری..مثلا کسی دلش از دستت گرفته یا اسیبی به کسی زدی..

درضمن دعا کردن اداب داره اونارم باید به جا بیاری

سعی کن بقیه برات دعا کنند..

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

یه خانمی توی اینستا میگفت بنویسید جزئیات خواستتونو و بذارید لای قرآن و بسپاربد به خدا. نمیدونم چقدر صحت داره

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم