2777
2789
بخاطر پسرمخیلی بهش گیر میدهاونم اومد سرشو گذاشت تو بغلمو گفت بابا با این حرفا و کاراش منو از خونه فر ...

عزیزمم

بازم خداروشکر که پسرت شمارو داره 

خدا حفظت کنه براش

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دلگیری شو نفهمیدم دیگه روز اخر تعطیلات داشتم کارامو میکردم از فردا دوباره شروع شه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

عزیزممبازم خداروشکر که پسرت شمارو داره خدا حفظت کنه براش

ممنون گلم

اما واقعا داغونم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
جمعه سال کنکورت باشه فردا امتحان داشته باشی کسی خونه نباشه هی

الهی

خیلی بده میدونم

ایشالا ک اون رشته ای ک میخوایو قبول میشی، سال دیگه میگی آخیش بالاخره ارزششو داشت

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

نه روز بدی نبوده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الهیخیلی بده میدونمایشالا ک اون رشته ای ک میخوایو قبول میشی، سال دیگه میگی آخیش بالاخره ارزششو داشت

قربونت مرسی

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست