2777
2789
عنوان

ارثیه والدی زنده

97 بازدید | 5 پست

من تو ایام عید پدر و مادرم رو تونستم ببینم و پدرم همه هماهنگی هارو انجام داد و من رو که دید هرطور شده قسمتی از ارثیه رو به نامم کرد

یه قسمتی هم که بالاخر خودشون دارن استفاده میکنن مثل خونه ها  و ماشینی که دارن استفاده میکنن 

از اون روز حرفای فامیل البته مشخصا خالم شروع شده و به همه پشت سر من بدگویی میکنه

هیچ کدوم از اقواممون دخالت کن نیست جز خالم که همه موضوعات رو راجبش نظر میده

اعصابم بهم ریخته

چطوری برخورد کنم؟

خاله من کلا هزاربار از این کارای دو به هم زنی انجام داده البته...

امان از خاله ها،🤕منم خودم زجرکشیدم سکوت بهترین کاره چون جوابشو بدی بقیه فکر میکنند حتما حق با خالته ...

من این خالم خیلی دخالت میکنه خخخخییییلی

دقیقا به نظرم باید هیچی نکم

پدر و مادرم بهش کفتن به کسی ارتباط نداره اموال خودمونه خواستیم تا زنده هستیم بچمون استفاده کنه

بازم دست بردار نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این خالم خیلی دخالت میکنه خخخخییییلیدقیقا به نظرم باید هیچی نکمپدر و مادرم بهش کفتن به کسی ارتباط ...

آره آفرین بسپار ب خدا

من که جدیدا  هرسری خالمو دیدم انقدربهم زخم زده دیگه حالم ازش بهم میخوره تصمیم گرفتم دیگه نرم خونشون

آره آفرین بسپار ب خدامن که جدیدا هرسری خالمو دیدم انقدربهم زخم زده دیگه حالم ازش بهم میخوره تصمیم گ ...

منم واقعا دوستش ندارم

سالی یبار زنگ میزنم تبریک عید و تمام

منم جوابشو نمیدم ولی خودش متوجه میشه ناراحت میشم از معذرت خواهی زوری می‌کنه ولی چه فایده اون کلا مدل ...

دقیقا

الان میگه ببخشید فردا دوباره عین روز اول