2777
2789

همسایمون یه خانوم و اقان سنشونم خانومه ۴۵ اقاهه ۵۰ یه دختر رو از نوزادی آورده بودن چون خودشون بچه دار نمیشدن دقیقا یه ماه بعد خانومه دید یه پسر بارداره و الانم خیلی خوب و خوش زندگی میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسولیت بزرگیه 

اگه اوکی شد باید تا آخر پای همچی باشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ولی اگر واقعا خدا به قلبت انداخته شاید مامور هستی که یه فرشته پاکو از یتیمی نجات بدی و خانواده بهش بدی ولی باید رو چشمت بذاری در مورد دوست نداشتن هم بگم الان تنی و ناتنی هیچ فرقی نداره بچه های تنی اتفاقا هارتر میشن و نمیشه کلا پیش بینی کرد هیچیو و خیلی هم به تربیت بستگی داره

شوهرم میکه شاید بزرگ شد بشه بلای حونمون 😐

ما یه فامیل داشتیم بچه شیرخوار آوردن از بهزیستی 

و بزرگ کردن الان بزرگ شده شبیه خودشون شده قیافش و محبت مادری اثر کرده

وجدان صدای خداست.

میگن باید خونه بنامش بزنی تا بچع بهت بدن درسته؟

آره باید چیز میز به نامش کنید هر چند وقت هم یواشکی سر میزنن اگ بفهمن باهاش بدین میگیرنش اگ خدایی نکرده بلایی سرش بیاد تا فیها خالدون شو در میارن ک یوقت خودتون بلا سرش نیاورده باشین یا قصور سهوی نداشته باشین وگرنه بازم ازتون میگیرنش خیلی خوشبختانه سخت گیری میشه این برا خود بچه ها خوبه 

گناه بزرگ منی