پفییییییی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 3260 عنوان قشنگا میشه راهنمایی کنید🥺 181 بازدید | 34 پست چشام میخاره بعدش ترشح زیادی داره بنظرتون چه قطره ای بگیریم اسمش رو بگید و قیمتش چقدرهخشکی چشم دارم 1404/01/15 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویلوبی عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4684 بری داروخونه بگی اشک مصنوعی میخوام برای خشکی چشم خودشون بهت میدن
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13259 سرخود نگیر عزیزم😮 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
پفییییییی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 3260 بری داروخونه بگی اشک مصنوعی میخوام برای خشکی چشم خودشون بهت میدن خود درمانی ضرری نداره؟ این اشک مصنوعی ضرری نداره؟
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13259 ضرر داره ؟ من می ترسم از سرخود دارو گرفتن🥺 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
پفییییییی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 3260 من می ترسم از سرخود دارو گرفتن🥺 چیکار کنم پس چشام بدجوری میخاره😭🥺
ویلوبی عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4684 خود درمانی ضرری نداره؟ این اشک مصنوعی ضرری نداره؟ نمیدونم عزیزم من چشمام خشک بود این علائم و داشتم یهو یه چیزی میومد جلوی چشمم و تار میدیدم باید چند بار پلک میزدم تا بره و چشمام میسوخت دکتر که رفتم گفت خشکی چشم داری ....
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13259 چیکار کنم پس چشام بدجوری میخاره😭🥺 نمی تونی از دکتر بپرسینمی دونم واقعانمیشه رهاش کرد🥺 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
پفییییییی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 3260 نمیدونم عزیزم من چشمام خشک بود این علائم و داشتم یهو یه چیزی میومد جلوی چشمم و تار میدیدم باید چند ب ... بعدش از این قطره بهت داد خوب شدی ؟من فقط چشام میخاره و ترشح زیادی داره
پفییییییی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 3260 نمی تونی از دکتر بپرسینمی دونم واقعانمیشه رهاش کرد🥺 باشه خواهری قربونت 🥺☹️
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13259 باشه خواهری قربونت 🥺☹️ عزیزمی برو دنبالش🥺🥺😍😍 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ویلوبی عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 4684 بعدش از این قطره بهت داد خوب شدی ؟من فقط چشام میخاره و ترشح زیادی داره آره خوب شدم اگه شرایط چشم پزشکی رفتن نداری از سایت "دکتر هست" بپرس از دکترا